X

inscrie-te la newsletter

Oja săptămânii

May 28, 2013 in beauty / manichiura

Doamnelor, vă uitați la Masterchef? Eu sunt cu un ochi pe postare și cu unul pe televizor.

Vorba bunică-mii “Un ochi la făină și unul la slănină”. Totuși trebuia să postez în seara asta că am tras mâța de coadă în ultimul timp. Astăzi am fost la un eveniment MAC, care a fost foarte foarte mișto și despre care o să vă povestesc zilele viitoare. Plus că am primit și niște produse de machiaj foarte șmechere. Probabil știți deja că MAC este brandul meu preferat. Așa că imaginați-vă…

Dar, scopul aceste postări este să vă arăt oja pe care o port pe unghii săptămâna asta. Este o ojă Nicole by OPI din colecția Modern Family – A Like-Haley Story. Aceste oje se găsesc acum și în magazinele DM Markt, la un preț destul de accesibil zic eu. Eu am primit-o cadou de la draga de Dara, căreia îi mulțumesc din nou că este mereu atât de drăguță cu mine. 

Este o nuanță fuchsia cu sclipici în ea. Sclipiciul este însă abia perceptibil. Și dacă în sticlă se observă, pe unghii se vede doar dacă te uiți în lumina puternică a soarelui. Deși îmi place foarte mult pe unghiile de la mână, o prefer pe cele de la picioare. Este perfectă pentru unghiile de la picioare! 

 
 
 
 
 
 

Măi, înnebunesc cât de proaste îmi ies pozele în special cele cu unghii! Deci, mă apucă toate spumele. Când dau click pe ele să le vizualizez, se văd ok. Dar când mă uit în pagina principală fără să dau click, se văd ca un cur, pardon my french. Nu știu ce să le mai fac…așa că dacă aveți vreo sugestie, vă rog vă rog împărtășiți și cu sora voastră albă!

Sper că vă place această nuanță; mie îmi place tare mult. Și ne auzim mâine! 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top