X

inscrie-te la newsletter

Oja săptămânii – Kiko 20 Cyclamen

August 18, 2015 in beauty / manichiura

Așa cum v-am arătat într-unul de clipurile de pe YouTube, mi-am cumpărat trei oje de la Kiko, din trei game diferite. Le-am folosit pe toate, iar pe una dintre ele v-am arătat-o deja aici pe blog. Deși celelalte două nuanțe mi se par mai degrabă potrivite pentru toamnă/iarnă, mi-au plăcut atât de mult, încât nu am mai avut răbdare până să le folosesc.

Așa că săptămâna asta port pe unghii o ojă din gama Power Pro, nuanța 20 Cyclamen. Deși dintre toate trei, culoarea acesteia îmi place cel mai mult, am întâmpinat ceva greutăți la aplicare, întrucât are consistența ceva mai groasă decât celelalte două. Oricum, cred că va fi foarte iubită la iarnă, pentru că-mi place foarte mult culoarea ei.

Kiko 20 CyclamenKiko 20 Cyclamen

Ca primă impresie, îmi plac destul de mult ojele de la Kiko. Deși prima dintre ele – Kiko 340 – mi-a pătat unghiile, cu cealalaltă (pe care o veți vedea într-o postare viitoare), nu am pățit la fel, deși este o nuanță mult mai închisă. Un alt aspect pe care l-am observat este că sunt foaaarte rezistente. Pe 340 am purtat-o pe unghii aproape două săptămâni fără întrerupere și s-a tocit foarte puțin la vârfuri. Dar nu a sărit absolut deloc. Mă declar mulțumită de ojele Kiko!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top