X

inscrie-te la newsletter

Oja săptămânii – China Glaze Sleeping Under the Stars

November 4, 2015 in beauty / manichiura

Acum nu foarte mult timp, am spus pe blog că nu am încercat niciodată o ojă China Glaze. Și tare bucuroasă am fost săptămâna trecută când am primit primele mele oje China Glaze de la Beauty in the bottle! Am primit setul Happy Campers, care conține șase oje mini în niște nuanțe absolut superbe. Îmi plac absolut toate, așa că mi-a fost destul de greu să mă decid cu care să mă dau prima dată.

China Glaze Happy Campers

După îndelungi dezbateri, am decis ca Sleeping Under the Stars este cea pe care vreau s-o port săptămâna aceasta. Și numele i se potrivește perfect, pentru că nuanța este un albastru închis cu mici particule de sclipici, care sunt aproape insesizabile și se văd doar în lumina puternică a soarelui.

China Glaze Sleeping Under the StarsChina Glaze Sleeping Under the Stars

Pentru că mai am încă cinci oje China Glaze de încercat, probabil că în săptămânile ce urmează, tot veți vedea ojele astea pe blog. De asemenea, dacă vă doriți și voi oje China Glaze sau top coat-ul pentru uscare rapidă Seche Vite, am un cod de reducere de 10% valabil pentru cumpărăturile de pe site-ul Beauty In The Bottle, până pe data de 15 noiembrie: ABEAUTYTALE.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top