X

inscrie-te la newsletter

O nouă mascara preferată: Maybelline The Colossal Big Shot

June 14, 2017 in beauty / makeup

După ce mai bine de doi ani de zile mascara mea preferată a fost Maybelline Lash Sensationalaveam impresia că va fi greu să gasesc alta care s-o egaleze. Între timp, mi-a plăcut foarte mult și Lancome Grandiosepe care o și foloseam până mi-a intrat pe mână cea mai recentă lansare Maybelline – The Colossal Big Shot. 

Maybelline The Colossal Big Shot

Prima dată când am folosit-o, nu pot spune că m-a impresionat foarte tare. Doar mi se părea ok și atât. Însă pe măsură ce-am folosit-o, mi-a plăcut din ce în ce mai mult și a trecut o săptămână, iar eu nu mă pot dezlipi de ea.

Are periuță din plastic, iar eu în general le prefer pe cele cu periuță din silicon pentru că mi se pare că separă ceva mai bine genele. Este potrivită ca și grosime, însă suficient de groasă încât să nu mă descurc cu ea în cazul aplicării pe cele trei gene ale mele pe care le am pe pleoapa inferioară.

Maybelline The Colossal Big Shot

După primul strat, genele sunt vizibil alungite, însă nu au extraordinar de mult volum, ci mai degrabă un aspect natural. Dar pentru că mie-mi place volum din belșug, o aplic întotdeauna în două straturi sau chiar trei (atunci când mă dau cu tuș) și diferentța este notabilă.

Ceea ce-mi place însă cel mai mult la Maybelline The Colossal Big Shot este faptul că separă incredibil de bine genele. Și asta e o raritate în cazul rimelurilor care promit mult volum. Am folosit-o inclusiv ca al doilea strat peste o altă mascara ce lipește genele și le-a separat chiar și așa. Îmbracă fiecare geană cu produs, inclusiv pe cele mici, abia crescute, care de obicei scapă. Și puteți vedea asta din fotografiile de mai jos.

Maybelline The Colossal Big Shot

fara mascara

Maybelline The Colossal Big Shot

doua straturi de mascara

Maybelline The Colossal Big Shot

Cred că e evident din poze că nu prea m-am descurcat cu aplicarea ei pe genele de jos. La ochiul stâng cel puțin, am niște gene atât de rare și anapoda, încât e musai să folosesc o mascara foarte subțire ca să nu mă murdăresc și să pot cuprinde fiecare dintre cele trei gene.

Cred că Maybelline The Colossal Big Shot este potrivită și pentru cine își dorește gene cu aspect natural, dar în același timp alungite și definite, dar și pentru cine preferă gene voluminoase. Cu atât mai mult dacă vă plac ambele look-uri în funcție de machiajul pe care-l purtați. Prețul Maybelline The Colossal Big Shot este în jur de 37 de lei, în funcție de unde o cumpărați.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top