X

inscrie-te la newsletter

O nouă cremă de mâini de la elmiplant – SOS Perfect Hands

September 18, 2015 in beauty / noutati

Se apropie sezonul rece, schimbăm rutina de îngrijire, scoatem la înaintare produsele de vreme rea, știți voi. Deși vara nu prea obișnuiesc să folosesc o cremă de mâini decât când și când, iarna e altă poveste. Mai ales la gerurile care sunt pe la noi, folosirea unei creme bune de mâini este imperativă.

După cum poate știți, elmiplant are o gamă foarte variată de creme de mâini, pentru toate nevoile și gusturile. Eu am folosit-o pe cea hidratantă cu iaurt și migdale, de care-am fost mulțumită, mai ales datorită faptului că se absoarbe foarte repede în piele și nu o lasă unsuroasă.

elmiplant

Special pentru anotimpul rece, elmiplant mai adaugă o cremă de mâini la colecție – SOS Perfect Hands. Plusul major pe care-l această nouă cremă de mâini este faptul că are 5% uree în componență. Ureea este un ingredient extrem de important în repararea pielii foarte uscate și asta o știu prea bine, pentru că ce folosesc eu pentru psoriazis și dă cele mai bune rezultate conține uree. În afară de acest ingredient, SOS Perfect Hands conține și 10% ulei de argan care protejează pielea împotriva factorilor agresivi.

SOS Perfect Hands

 

Spre deosebire de restul cremelor din gama Perfect Hands, SOS Perfect Hands este disponibilă doar în farmacii și costă 8 lei, pentru 50 de mililitri.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top