X

inscrie-te la newsletter

NYX Total Control Drop Foundation

August 3, 2017 in beauty / makeup

Nu am mai făcut de mult timp un review la un fond de ten, pentru că nici nu prea am mai fost curioasă să încerc unele noi, așa că nu am mai avut ce să vă povestesc la capitolul ăsta. Însă, la începutul lui iulie, am făcut cunoștință cu fondul de ten NYX Total Control Drop Foundation, pe care l-am și folosit cam toată luna. Și pentru că sunt mulțumită de el și pentru că este un fond de ten accesibil ca preț, cred că era cazul să vă povestesc și vouă despre el.

NYX Total Control Drop Foundation este un fond de ten lichid, chiar foarte lichid. Fiind un fond de ten pe bază de apă, înainte de folosire, trebuie agitat bine, pentru că pigmentul se separă de restul produsului. Metoda mea preferată de aplicare este cu ajutorul unui burețel umed – am unul tot de la NYX care-mi place chiar mai mult decât Beauty Blender-ul.

Însă, NYX a creat și o pensulă specială pentru aplicarea acestui fond de ten – Total Control Foundation Brush, pe care am și avut-o, dar am dat-o mai departe înainte ca acest produs să ajungă la mine. Așa că nu am încercat să văd cum se aplică și cu pensula respectivă.

NYX Total Control Drop Foundation

Datorită faptului că este atât de lichid,NYX Total Control Drop Foundation se aplică foarte ușor, din câteva mișcări. Mi se pare un fond de ten potrivit pentru diminețile pe fugă, când nu avem prea mult timp la dispoziție pentru un machiaj elaborat. Cu atât mai mult cu cât se fixează destul de repede, așa că trebuie lucrat rapid cu el. Textura lui este light, nu încarcă tenul și arată natural. Asta cu toate că în momentul în care este întins, devine ușor pudrat, însă tenul nu capătă un aspect prăfos așa cum se mai întâmplă cu genul ăsta de fonduri de ten.

NYX Total Control Drop Foundation

În funcție de acoperirea dorită, se poate aplica o cantitate mai mică sau mai mare de produs. Este descris ca fiind un fond de ten cu acoperire personalizată. Pentru că eu am două nuanțe pe care le combin, folosesc cam două picături din fiecare și are o acoperire medie, suficientă pentru nevoile mele.

Finish-ul fondului de ten NYX Total Control Drop Foundation este mat și din acest motiv mi se pare potrivit mai degrabă unui ten gras sau mixt. Ceea ce am observat este că în zilele în care am pielea deshidratată, acest fond de ten are tendința să se agațe de porțiunile uscate și să le scoată în evidență, mai ales dacă aplic pudră peste.

NYX Total Control Drop Foundation

La capitolul rezistență stă destul de bine. Însă după câteva ore de la aplicare, ceea ce-am văzut în cazul meu este că tinde să se strângă în riduri și să scoată porii în evidență. Asta nu se întâmplă de fiecare dată și bănuiesc că depinde și de produsele pe care le aplic înaintea fondului de ten.

NYX Total Control Drop Foundation este disponibil în magazinele NYX la prețul de 69 de lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top