X

inscrie-te la newsletter

NYX Strobe of Genius – Illuminating Palette

August 24, 2016 in beauty / makeup

În următoarea perioadă, voi scrie multe postări dedicate produselor de machiaj NYX Cosmetics. Am destul de multe produse de la acest brand și marea lor majoritate sunt pe gustul meu. În afară de asta, în curând se deschide primul magazin NYX din București și am o listă lungă de chestii pe care vreau să le încerc. Cred că pot spune că în acest moment NYX este brandul meu mass-market preferat de produse de machiaj. Și ca să închei această introducere, urmăriți blogul în următoarele zile căci voi avea un concurs cu trei premii ce constau în produse NYX.

Dar pentru că subiectul postării de azi este trusa NYX Strobe of Genius, zic să vă spun câteva cuvinte despre ea. Conține șapte farduri iluminatoare sidefate. Găsiți în ea nuanțe care se potrivesc tuturor tonurilor de piele. Fie că aveți tenul mai deschis sau mai închis, cu siguranță veți găsi în paletă cel puțin un fard care să vi se potrivească. NYX Strobe of GeniusPentru o trusă iluminatoare mass-market, NYX Strobe of Genius are o calitate care o poate egala cu ușurință pe cea a unui iluminator mai scump. Eu cel puțin în acest moment o prefer tuturor celor pe care le am. Și am destule. Și asta și datorită varietății de nuanțe pe care o conține și ușurinței cu care se aplică. Eu folosesc pensula Blush Brush de la ELF, pe care până acum o foloseam pentru aplicarea pudrei (am o altă pensulă pentru pudră, despre care o să vă povestesc în curând). De asemenea, fardurile pot fi folosite și pentru machiajul ochilor, nu doar pentru iluminarea feței.

NYX Strobe of Genius

NYX Strobe of Genius

Ca și textură, după cum probabil puteți observa din fotografia de mai sus, fardurile sunt sidefate, însă nu conțin deloc sclipici și, astfel, nu arată inestetic pe ten. În funcție de cantitatea aplicată, se poate obține un efect mai natural sau unul ceva mai puternic, după preferințe.

Iar pe final, vreau să vă mai spun încă o dată să fiți cu ochii pe blog în următoarele zile căci va urma concurs NYX!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top