X

inscrie-te la newsletter

NYX Perfect Filter Shadow Palette

July 5, 2017 in beauty / makeup

Vă arătam într-unul dintre cele mai recente clipuri ale mele, că am primit un makeup case cu produse NYX, iar pe o parte dintre ele le-am și încercat în fața camerei în clipul respectiv. Printre ele se număra și trusa de farduri de pleoape NYX Perfect Filter, în nuanța Golden Hour. Și pentru că este o paletă care mie-mi place foarte mult și pe care am folosit-o zilnic de când am primit-o, am zis să vă spun și vouă câteva vorbe despre ea.

NYX Perfect Filter este a treia mea paletă NYX, iar celelalte două pe care le am – Ultimate Shadow Cool Neutrals și Warm Neutrals – sunt cele mai folosite truse ale mele, datorită calității și nuanțelor pe care le au. NYX Perfect Filter are zece farduri, destul de mari, dintre care trei sunt mate și restul sidefate. Unele dintre ele au chiar un finish metalic, că tot e la modă acum.

NYX Perfect Filter

Unul dintre aspectele care mă încântă la această trusă este faptul că are trei nuanțe pe care eu le folosesc zilnic, indiferent de machiajul pe care-l port, și aici mă refer la cele mate: un maro deschis cald perfect pentru blending, un crem numai bun pentru iluminarea arcadei și un maro ceva mai închis, pe care-l folosesc în colțul extern și în pliul pleoapei.

NYX Perfect Filter

Ca și textură, fardurile din paleta NYX Perfect Filter sunt cam prăfoase (mai ales cele mate), însă în momentul în care le aplic, nu cade fard pe obraz dacă scutur surplusul de pe pensulă. Însă cred că tocmai datorită faptului că sunt ceva mai prăfoase, se și estompează foarte ușor. Nu e nevoie de multă muncă la partea de blending. Sunt pigmentate și asta puteți vedea și din clipul în care am folosit-o. Sunt vreo două-trei nuanțe care-mi plac la nebunie și aplicate singure, cu puțin rimel pe gene pentru un machiaj simplu de zi.

NYX Perfect Filter NYX Perfect Filter

Ceea ce mi-aș fi dorit în plus de la această paletă, ar fi fost o oglindă. Fiind o paletă destul de mică și ușurică, cu o combinație perfectă de nuanțe, o face perfectă pentru luat în călătorii sau de purtat în geantă, doar că-i lipsește oglinda pentru a fi și mai practică.

Trusa NYX Perfect Filter este disponibilă în magazinele NYX din Constanța, ParkLake și Băneasa. Și am văzut că în septembrie se deschide unul și la Sun Plaza. Nu m-a dus capul să mă uit ce preț are, dar azi ajung în Băneasa și-o să fac update la postare cu prețul ei. Oricum nu cred să fie mai mult de 50-60 de lei.

Later Edit: e 78 de lei 😀

Share This Post

You Might Also Like

Back to top