X

inscrie-te la newsletter

NYX Ombre Blush

September 22, 2016 in beauty / makeup

Începutul toamnei este momentul când încep să-mi pregătesc produsele cosmetice și de machiaj pe care urmează să le folosesc în sezonul rece. Când vine vorba de farduri de obraz, vara prefer să folosesc nuanțe calde, piersicii sau chiar portocalii. Însă când începe toamna, încep ușor-ușor să renunț la ele și să mă îndrept către nuanțe ceva mai reci, de roz sau mov. În clipul cu preferatele lunii august, v-am arătat un fard de obraz din gama NYX Ombre Blush, pe care l-am folosit în disperare în ultima perioadă. Recent însă, mi-a intrat pe mână o altă nuanță, numai bună pentru toamnă.

NYX Ombre Blush

Gama NYX Ombre Blush conține opt farduri de obraz, care sunt un amestec de fard clasic și iluminator. Cele două nuanțe pe care eu le am sunt Soft Blush și Mauve Me. Pudra este foarte fină și ușor de aplicat, iar eu folosesc E.L.F. Blush Brush pentru asta. Uneori folosesc doar partea mai închisă, însă, de cele mai multe ori, îmi place să trec pensula prin toate nuanțele. Atunci când folosesc Mauve Me, pentru că este o nuanță ceva mai rece și închisă, nu mai simt nevoia să-mi conturez pomeții, pentru că am senzația că pot face asta direct cu ajutorul fardului.

NYX Ombre Blush

Soft Blush

NYX Ombre Blush

Mauve Me

NYX Ombre Blush

Sunt absolut îndrăgostită de aceste farduri de obraz și mi se pare foarte tare ideea de a adăuga și un fard iluminator într-un blush. De cele mai multe ori, nu-mi bat capul să aplic și un iluminator, mai ales pe parcursul zilei, așa că fardurile astea sunt perfecte pentru a oferi o ușoară strălucire tenului. Nu conțin sclipici, ci sunt mai degrabă satinate, așa că dacă vă temeți de asta, nu e cazul.

Fardurile NYX Ombre Blush sunt disponibile în cele două magazine NYX din România (București și Constanța), însă dacă nu aveți acces la aceste magazine, puteți să le comandați de pe Asos. Nu-mi mai aduc aminte exact prețul lor, dar cred că sunt în jur de 50 de lei, iar pe Asos sunt 12 euro.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top