X

inscrie-te la newsletter

NYX Liquid Suede Vintage/Retro

July 7, 2016 in beauty / makeup

Iată c-a venit și vremea să vă povestesc despre rujul meu preferat din această perioadă: NYX Liquid Suede în nuanța Vintage/Retro. Deși vara nu obișnuiesc să port rujuri foarte închise, se pare că anul ăsta este o excepție pentru că m-am îndrăgostit iremediabil de acest ruj de la NYX.

Gama de rujuri lichide NYX Liquid Suede cuprinde 24 de nuanțe mate, care de care mai interesante și mai deosebite, de la culori roz, până la albastru pentru cele mai curajoase dintre voi. Nuanța pe care eu o am, Vintage/Retro, are o culoare de prună cu un ușor subton movuliu.

NYX Liquid Suede Vintage/Retro

În afară de faptul că îmi place nuanța lui la nebunie, consistența este de asemenea de nota 10! Este mai degrabă cremos decât lichid și se aplică foarte ușor și uniform. Eu prefer să aplic un strat mai gros, apoi tapotez cu un șervețel, apoi mai aplic foarte puțin și întind și tapotez cu degetele. Așa îmi place cel mai mult cum se vede, cel puțin pentru perioada asta a anului. La toamnă/iarnăm probabil c-o să-l las așa mai puternic, cum e el.

NYX Liquid Suede Vintage/Retro

Din punct de vedere al rezistenței, din nou nota 10. În această perioadă, NYX Liquid Suede Vintage/Retro este rujul meu de ieșit. De fiecare dată când ies undeva la un eveniment sau la o întâlnire cu prietenii etc, folosesc acest ruj pentru că știu că nu mă va dezamăgi din punct de vedere al rezistenței. Chiar dacă după multe ore începe să se mai șteargă din el, nuanța care rămâne arată foarte bine și nu am simțit niciodată nevoia să-l reaplic.

Și ca ultimă observație, nu usucă deloc buzele! În această perioadă, am avut buzele extrem de uscate de la soare și de la aerul condiționat care a mers fără oprire, însă acest ruj nu mi le-a agravat absolut deloc. Nici măcar nu am simțit nevoia să aplic un balsam de buze sub el.

A photo posted by Andreea Adam (@andreea.alina.adam) on

 

Așadar, dacă vă plac rujurile mate, vă recomand din suflet acest ruj. Nu știu cum se comportă restul nuanțelor, așa că nu mă pot pronunța. Dar oricum, mai am cel puțin patru pe wishlist-ul meu.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top