X

inscrie-te la newsletter

NYX Lid Lingerie

November 7, 2016 in beauty / makeup

Dacă sunteți iubitoare de makeup și vă place brandul NYX Cosmetics, probabil știți de gama de rujuri lichide Lingerie, o gamă care mie-mi place foarte mult. Recent, NYX a lansat și farduri de pleoape lichide, în aceeași gamă – NYX Lid Lingerie. Gama are 12 nuanțe, deși am senzația că la noi sunt disponibile doar 11 (eu cel puțin atâtea am): Evening Spell, Whimsy, Rose Pearl, Night Glow, Sweet Cloud, New Romance, Nude to Me, Gold Standard, Bronze Mirage, Fame & Fortune, Morning Sky și White Lace Romance (aceasta din urmă este cea pe care eu nu o am). Denumirile sunt trecute și în limba franceză. Am ținut neapărat să vi le înșirui pe toate pentru că-mi plac super mult! Îmi place când un brand are nume faine la farduri, rujuri și oje.

NYX Lid Lingerie

De mai bine de o săptămână de când am fardurile NYX Lid Lingerie, le-am folosit de fiecare dată când m-am machiat, fie singure, fie în combinație cu farduri pudră. Au o consistență lichidă, cumva de spumă și se aplică foarte ușor. Eu folosesc direct aplicatorul lor, iar apoi întind produsul fie cu o pensulă, fie direct cu degetul. Se întind atât de ușor și-mi place la nebunie să le folosesc singure, datorită selecției de culori foarte mișto, mai ales că sunt și foarte rezistente și, odată aplicate, nu se mai mișcă din loc. Folosesc bineînțeles și o bază de farduri înainte, dar o să le încerc și fără și-o să vă spun cum se comportă când voi face clipul cu preferatele lunii Noiembrie, pentru că sigur își vor face apariția acolo.

Ceea ce mai am de adăugat, înainte să vă las cu swatch-urile, este că sunt foarte pigmentate! Nemaipomenit de pigmentante, chiar. De asemenea, îmi place că sunt ușoare, de nici nu le simt pe pleoape. Și ca să nu mă mai lungesc, vă las mai jos swatch-uri să vedeți cum arată.

NYX Lid Lingerie

 

NYX Lid Lingerie

NYX Lid Lingerie

NYX Lid Lingerie

NYX Lid Lingerie

NYX Lid Lingerie

Un fard NYX Lid Lingerie are prețul de 29 de lei și, momentan, nu le-am văzut decât în magazinul fizic NYX din ParkLake. Dar, ținând cont că abia au apărut, probabil că vor fi disponibile la un moment dat și în alte magazine online sau fizice care distribuie produse NYX. Eu zic să nu le treceți cu vedere și să încercați măcat unul.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top