X

inscrie-te la newsletter

Noutăți Maybelline NY

July 19, 2016 in beauty / noutati

Maybelline NY aduce în această vară o mulțime de produse noi, din toate categoriile. Cred că toate iubitoarele de produse de makeup vor găsi ceva pe gustul lor printre produsele recent lansate. Așa că o să le iau pe rând să vă povestesc pe scurt despre ele.

Și o să încep cu produsul de care eu una sunt cea mai entuziasmată și pe care abia aștept să-l încerc. Cred că nu miră pe nimeni că este vorba de un fond de ten. Maybelline SuperStay 24H este un fond de ten rezistent la transfer și este disponibil în opt nuanțe. În funcție de nuanță, prețul lui este între 35 și 45 de lei.

Maybelline SuperStay 24H

Dacă tot am început cu un produs pentru machiajul tenului, o să continui în aceeași notă cu trusa de conturare a feței Maybelline Master Sculpt. Paleta este disponibilă în două nuanțe – 01 Light și 02 Medium – și cuprinde o un fard mai închis pentru conturarea propriu-zisă și un iluminator. De asemenea, are o pensulă și o oglindă destul de mărișoară. În această perioadă, găsiți pe emag această trusă redusă cu 25%, la prețul de 35 de lei.

Maybelline Master Sculpt

Și o să trec la produsele pentru machiajul ochilor, pentru că și aici sunt câteva noutăți. Prima dintre ele este rimelul Maybelline Lash Sensational Luscious, care sper să fie cel puțin la fel de mișto ca Lash Sensational, care din punctul meu de vedere este cel mai bun rimel de la noi de pe piață din momentul ăsta. Noutatea pe care o aduce acest rimel este formula pe bază de ulei, care promite să și îngrijească genele. Și acest produs este redus 25% pe emag și-l găsiți disponibil la prețul de 29 de lei.

Maybelline Lash Sensational Luscious

Eyeliner-ul Maybelline Master Ink Matte este o altă noutate și este disponibil în două nuanțe: Pure White și Charcoal Black. Eu îl am pe cel alb și acum sunt în căutare de inspirație să văd cum l-aș putea folosi în cât mai multe feluri. Este mat și promite rezistență de până la 24 de ore. Îl găsiți la prețul de 31 de lei.

Maybelline Master Ink Matte

Și dacă faceți parte din categoria celor care preferați să vă conturați ochii cu un creion, Maybelline a lansat și un produs pentru voi: The Colossal Kajal disponibil în nuanța Extra Black. Este un creion mecanic, deci prin urmare nu trebuie ascuțit. Prețul lui este de 15 lei.

Maybelline The Colossal Kajal

Și pentru că rujurile lichide mate sunt la mare căutare acum, Maybelline lansează Color Sensational Vivid Matte Liquid. Sunt disponibile în șapte nuanțe și prețul recomandat este de 35 de lei.

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid

Și ultimele produse lansate în această vară sunt lacurile de unghii Maybelline Jelly Tints. Acestea sunt disponibile în patru nuanțe și le găsiți pe emag reduse cu 35%. Eu am nuanța Berry Merry și cred c-o să fac o postare separată despre ea pentru că are o consistență pe care eu nu am mai întâlnit-o până acum la nicio ojă.

Maybelline Jelly Tints

Și cam astea sunt noutățile Maybelline NY. Voi reveni cu păreri despre ele, fie aici pe blog, fie pe canalul de YouTube. Care dintre cele de mai sus vă fac cu ochiul?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top