X

inscrie-te la newsletter

Noutăți L’Oreal Paris – makeup

February 14, 2017 in beauty / makeup / noutati

Dacă ianuarie a fost cam amorțită, luna februarie a adus cu ea o mulțime de noutăți și lansări de produse. L’Oreal Paris a lansat câteva produse noi, însă azi vreau să vă vorbesc doar despre cele de machiaj. Și nu puteam să nu încep cu lansarea care mă entuziasmează cel mai și cel mai mult, cea a fondului de ten Infallible 24H Matte. 

L’Oreal Infallible 24H Matte este fondul meu de ten preferat și l-am și pomenit în clipul cu produsele preferate ale anului 2016. Mă știți că sunt o fanatică a fondurilor de ten, însă niciunul nu-mi place la fel de mult ca acesta, și faptul că în sfârșit se găsește și în România mă bucură enooorm! Dacă vreți să citiți mai multe despre el, i-am făcut review cu ceva timp în urmă. În România, găsiți șase nuanțe, iar cea pe care o foloseam eu –11 Vanilla – nu este disponibilă. Însă, mi-am cumpărat-o pe următoarea –12 Natural Rose – și mi se potrivește aproape la fel de bine.

L'Oreal Infallible 24H Matte

Gama de produse pentru sprâncene se extinde și ea cu un nou produs: L’Oreal Paris Brow Artist Xpert. Și acesta mă entuziasmează maxim, pentru că seamănă cu creionul meu preferat de sprâncene de la Etude HouseAre la bază același concept: creion cu vârg triunghiular la un capăt și periuță pentru pieptănarea genelor la celălalt capăt.

Îl folosesc de două zile și declar în premieră și exclusivitate că-mi place mai mult decât cel de la Etude House. Iar motivele sunt două la număr: este mult mai pigmentant și vârful este ceva mai subțire. Și din aceste două motive, este mult mai ușor de folosit. Iar nuanța – 103 Warm Blond – deși o nuanță mai caldă decât cel de la Etude House, nu este roșiatică. Și ținând cont că am părul arămiu, chiar mi se potrivește mai bine o nuanță caldă.

L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

Și ajung la L’Oreal Paris Super Liner Superstar, care este un tuș de tip cariocă, iar din punctul meu de vedere, astea sunt cel mai simplu de folosit, mai ales de către începătoare. Are un vârf lung și ceva mai gros, însă vârful vârfului lol este destul de subțire, pentru o aplicare precisă. Nu m-am mai dat cu tuș de vreo săptămână, însă abia aștept să-l folosesc pe acesta. Vă țin la curent!

 L'Oreal Paris Super Liner Superstar

Și ultimul produs cu care închei, este  L’Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara, care are două capete, unul ce oferă genelor alungire și unul care oferă volum, datorită fibrelor pe care le conține. Nu am mai folosit de un catralion de ani o mascara cu fibre, așa că abia aștept s-o folosesc pe asta.

L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara

Și cu asta, închei transmisiunea!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top