X

inscrie-te la newsletter

Noutăți L’Oreal Infaillible

March 14, 2017 in beauty / makeup / noutati

Cred că nu mai e niciun secret că L’Oreal Infallible 24h-Matte este fondul meu de ten preferat. Recent, vă anunțam că acest fond de ten este disponibil acum și pe piața din România. În afară de asta, gama Infaillible se extinde cu două palete de machiaj: una de farduri de obraz și una de corectoare. Nu e greșeală că în unele locuri scriu Infallible, iar în altele Infaillible: pe fondul de ten scrie prima variantă, iar pe truse cea de-a doua.

L’Oreal Infaillible Blush Paint este o paletă ce conține cinci farduri pudră de obraz și se găsește în două variante: Amber și Pink. Eu o am pe prima dintre ele. Dintre cele cinci blush-uri, unul este mat, unul cu sclipici auriu și trei sunt sidefate. Cele sidefate sunt preferatele mele, datorită glow-ului superb pe care-l oferă. Nuanțele pot fi și combinate între ele și personalizate în funcție de ce vă doriți. Spre exemplu, mie-mi place să combin fardul mat cu unul dintre cele sidefate. Mă rog, sunt multe opțiuni.

L'Oreal Infaillible Blush Paint

Din punct de vedere al pigmentației, nuanțele nu sunt foarte puternice, iar fardul mat mi se pare cel mai puțin pigmentat dintre toate. Eu am tot timpul această teamă să nu aplic prea mult blush și uneori abia se vede. Probabil ați observat asta și din clipurile mele. Însă, prefer un blush care să nu fie extraordinar de pigmentat tocmai din acest motiv, pentru a avea control mai mare asupra rezultatului final. Pentru aplicare, eu folosesc o pensulă de la E.L.F.despre care m-ați mai auzit vorbind și cu alte ocazii.

L'Oreal Infaillible Blush Paint

L'Oreal Infaillible Blush Paint

Prețul unei palete L’Oreal Infaillible Blush Paint este în jur de 80 de lei în mod normal, dar o găsiți redusă pe emag la 53,11 lei. Și cred că pentru cinci blush-uri de bună calitate este mai mult decât accesibil ca preț.

Al doilea produs ce completează această gamă este L’Oreal Infaillible Total Cover, o paletă ce conține cinci corectoare cremă. Ideea din spatele acestei palete este camuflarea diverselor probleme ale tenului. Tocmai din acest motiv are și două farduri colorate: unul lila, care corectează petele pigmentare și iluminează, și unul verde, care camuflează roșeața (coșuri, rozacee). De asemenea, corectoarele pot fi combinate între ele pentru a obține nuanța potrivită.

L'Oreal Infaillible Total Cover

L'Oreal Infaillible Total Cover

Eu amestec două nuanțe pe care le aplic cu degetele, iar apoi vin cu pensula cu care-am aplicat fondul de ten și estompez, pentru a nu fi vizibil. Puteți vedea în cel mai recent clip al meu exact metoda de aplicare. Am încercat să le folosesc și sub ochi, însă mi se pare ceva mai greu de lucrat cu ele în această zonă, pentru că se întind ceva mai greu decât un anticearcăn lichid. Însă, atunci când le aplic și pentru camuflarea cearcănelor, folosesc doar degetele pentru că, datorită căldurii emanate de piele, se întind mult mai ușor decât cu pensula.

Acoperirea este foarte bună. Dacă-mi camuflează petele solare, nu am de ce să mă plâng și pentru asta mi se par ideale, pentru că acoperă mult mai bine decât un corector lichid. Rezistența este de asemenea bună, dacă produsul este fixat cu pudră. Nici nu am încercat altfel, ca să fiu sinceră. Mai ales că petele solare sunt pe obraji și e musai să aplic pudră peste, pentru ca atunci când îmi aplic blush-ul, să nu-mi mute din loc corectorul.

Prețul paletei L’Oreal Infaillible Total Cover este în jur de 80 de lei și o puteți găsi în majoritatea magazinelor cosmetice.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top