X

inscrie-te la newsletter

Noutăți de la DOVE și concurs!

April 26, 2015 in beauty / noutati

DOVE și-a relansat recent gama de geluri de duș și, de asemenea, au mai adăugat trei noi variante de produs. Ceea ce aduc nou gelurile de duș este formula îmbunătățită, creată special pentru o hidratare mai  intensă, având o textură mai mătăsoasă cu o spumă mai bogată. Noua formulă are la bază tehnologia Nutrium Moisture, care combină agenți de curățare cu ingrediente benefice pielii, ce au ca rol refacerea și fortifierea barieriei de protecție a acesteia.

În afară de faptul că formula a fost îmbunătățită, Dove și-a mărit portofoliul cu trei variante noi de geluri de duș: 

Dove Gentle Exfoliating – conține particule fine ce au ca rol exfolierea delicată a pielii 
Dove GoFresh Revitalise – are parfum de mandarine și flori de Tiare, un parfum fresh perfect pentru dimineață 
Dove Caring Protection – conține uleiuri naturale și este special creat pentru pielea uscată, asigurându-i extra-hidratare

Portofoliul complet de geluri de duș Dove include:

Gama de bază: Dove Deeply, Nourishing, Dove Gentle Exfoliating, Dove Silk Glow și Dove Caring Protection
Gama GoFresh: Dove Fresh, Touch, Dove Revitalise, Dove Restore și Dove Revive
Gama Purely Pampering: Dove Shea Butter with Warm Vanilla, Dove Coconut Milk with Jasmine Petals, Dove Almond Cream with Hibiscus, Dove Pistachio Cream with Magnolia

geluri de dus Dove, baie, cosmetice, piele, lansare, concurs

Cu ocazia acestor lansări, am cinci premii pentru cinci dintre voi. Premiile constau în cinci kit-uri de răsfăț de la Dove, ce conțin fiecare câte trei geluri de duș: Deeply Nourishing, Gentle Exfoliating și GoFresh Revitalize. 

Dacă vă doriți unul dintre aceste kit-uri, lăsați-mi un comentariu la această postare în care să-mi spuneți ce aștepări aveți de la un gel de duș. Care sunt beneficiile pe care vi le doriți de la un gel de duș? Concursul începe azi și se încheie duminică, 3 mai, la orele 24:00. Câștigătoarele vor fi alese prin tragere la sorți. Mult succes!

geluri de dus, dove, baie, cosmetice, concurs

LATER EDIT: 

Cele cinci câștigătoare sunt: monacocoreanu, Lazar Georgiana Loredana, MARY ANTON, Kamy Bijoux și Lory’s Blog. O să vă contactez pe adresa de email cu care v-ați logat în disqus. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru participare! 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top