X

inscrie-te la newsletter

Noul meu inel preferat

August 8, 2018 in style

De vreun an de zile, dragostea mea pentru bijuterii a renăscut, după o lungă perioadă în care nu prea mi-au mai trezit niciun interes. Cerceii mi-au plăcut întotdeauna, dar cu inelele am avut perioade și perioade. Și de unde purtam foarte rar, acum nu-mi lipsește de pe degete cel puțin unul. Îmi doream în special un inel cu semilună, musai auriu. Mai văzusem prin primăvară un model care mi-a plăcut, dar nu a fost chiar dragoste la prima vedere, așa că nu mi l-am luat.

Într-un final, am găsit unul la Happiness Boutique, care este chiar mai fain decât ceea ce-mi imaginasem eu inițial. Este din oțel inoxidabil, suflat cu aur roz, așa că sper din suflet să nu oxideze. Mai am două inele care-mi plac foarte mult, pe care le-am cumpărat primăvara trecută de la & Other Stories și cu care m-ați tot văzut prin clipurile mele, dar care din păcate s-au făcut foarte urâte. Le port în continuare, dar se vede că nu mai sunt într-o stare foarte bună.

Este pentru prima dată când mi-am luat un inel dintr-un magazin online, de teamă că nu o să mi se potrivească mărimea. Dar cel pe care l-am ales, este reglabil, așa că pot să-l port pe ce deget vreau.

O postare distribuită de Andreea Adam (@andreea.alina.adam) pe

happiness boutique
Și dacă tot am zăbovit ceva vreme pe acest site, mi-am luat și o pereche de cercei. Dacă în cazul inelului, am decis imediat să-l iau, cu cerceii mi-a luat vreo patru zile să mă hotărăsc. Nu am în colecția mea niciunii în formă de triunghi, așa că asta mi-a ușurat decizia în final. Plus că mi-a plăcut foarte mult combinația de auriu cu argintiu.

happiness boutique

happy boutique

Presimt că o să mai urmeze cel puțin o comandă de pe Happiness Boutique, pentru că mai sunt o grămadă de bijuterii cărora cred că le-ar sta bine la mine în colecție. Coletul vine de la Berlin și a ajuns în vreo cinci zile, iar transportul a fost gratuit. Atât inelul, cât și cerceii au fost 16,90 euro. Și vestea bună este că am și un cod de reducere de 10% pentru comenzi mai mari de 19 euro, valabil până pe 7 Septembrie: abeautytale.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top