X

inscrie-te la newsletter

Fenty Beauty Pro Filt’r

November 14, 2018 in beauty / makeup

Fenty Beauty Pro Filt’r a intrat în colecția mea destul de recent, însă în acest moment i-a luat locul fondului meu de ten preferat, L’Oreal Infallible Pro MatteAu trecut câțiva ani buni de când orice altceva aș fi încercat, tot la el m-am întors. Ei bine, de când am început să-l folosesc pe cel de la Fenty, i-am rămas fidelă.

Încă de când s-a lansat brandul Fenty Beauty, îmi doream să încerc măcar un produs, mai ales după valul de review-uri de pe YouTube, majoritatea dintre ele pozitive. Norocul a dat peste mine când Denisa mi-a oferit fondul de ten, nuanță prea închisă pentru ea. De altfel, și pentru mine. Însă pentru că mi-am dorit atât de mult să-l încerc, l-am folosit așa, întins bine pe gât ca să nu fie foarte vizibilă diferența. Recent, am început să-l amestec cu Benefit Hello Happy, ca să-i mai deschid culoarea și îmi place chiar mai mult această combinație.

Fenty Beauty Pro Filt’r este un fond de ten cu acoperire mare, textură mată și este disponibil în 40 de nuanțe (eu am 230). Din fericire, pe tenul meu nu oxidează, că atunci chiar nu l-aș fi putut folosi. Deși nu este rezistent la transfer, rezistă foarte bine pe parcursul zilei – cel mai mult l-am purtat vreo 14 ore.

Este genul ăla de fond de ten care pe măsură ce trec orele, arată din ce în ce mai bine. Dacă imediat după aplicare nu arată foarte natural și are un aspect ușor pudrat, după o oră-două când pielea începe să secrete sebum (am tenul mixt în această perioadă), capătă un aspect satinat. Iar de când îl folosesc în combinație cu Hello Happy, îmi place și mai mult, pentru că are o textură ceva mai lucioasă și astfel, un aspect și mai natural.

Fenty Beauty Pro Filt'r

Un mare plus pentru mine este faptul că nu mi se strânge în ridurile dintre sprâncene și nici în comisurile nasului, așa cum mi se întâmplă cu majoritatea fondurilor de ten. O parte din vină o are și primerul pe care-l folosesc înainte – Too Faced Primed & Peachy. 

Ca de fiecare dată, vreau să amintesc că este foarte important ce produse sunt aplicate înaintea fondului de ten și cantitatea folosită. Pentru mine, este suficientă o pompiță de Fenty Beauty Pro Filt’r amestecat cu vreo trei-patru picături de Benefit Hello Happy. 

Sunt foarte mulțumită de baza de machiaj pe care o folosesc în acest moment. Combinația dintre primerul Too Faced Primed & Peachy, fondul de ten Fenty Beauty Pro Filt’r (amestecat sau nu cu Benefit Hello Happy), anticearcănul YSL All Hours și pudra Mineral Veil de la bareMinerals este pur și simplu perfectă pentru tenul meu și asta nu poate decât să mă bucure. Dacă vreți să vedeți cum arată această combinație pe tenul meu, am folosit-o în ultimul clip GRWM.

Fenty Beauty Pro Filt’r este disponibil în magazinele Sephora, la prețul de 156 de lei, un preți foarte bun pentru calitatea pe care o are. Poate fi cumpărat și din magazinul online.

UPDATE: pentru că între timp tenul meu a devenit foarte uscat, așa cum se întâmplă în fiecare iarnă, nu mai pot folosi acest fond de ten. Este mult prea pudrat pentru pielea mea în acest moment și scoate în evidență foarte tare porțiunile uscate. Deci, pentru un ten uscat, nu-l recomand.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top