X

inscrie-te la newsletter

Noua paletă Urban Decay Naked Reloaded

April 2, 2019 in beauty / makeup

Cea mai vândută paletă din lume, Urban Decay Naked, a fost scoasă de pe piață la finalul anului trecut. Pentru mulți ani, a fost cea mai prețioasă paletă a mea și mi-a părut super rău că am aruncat-o după ce am terminat multe dintre farduri. Vestea că va fi înlocuită cu o altă paletă mi-a crescut curiozitatea la cote maxime. Și iată că s-a lansat Urban Decay Naked Reloaded, pe care o am în colecția mea de câteva săptămâni.

În primul rând, ambalajul celei noi îmi place mai mult: pare mai elegant și mai practic. Poate și din cauză sau datorită (în funcție de preferințe) că nu este însoțită și de o pensulă așa cum Urban Decay ne-a obișnuit cu celelalte palete Naked, Reloaded este ceva mai subțire și mai ușor transportabilă. Motiv pentru care m-a și însoțit în vacanță.

La fel ca toate paletele Naked, și Reloaded conține 12 farduri cu diferite texturi – mate, sidefate și sclipcioase. Ceea ce a făcut din Naked o paletă atât de iubită în toată lumea a fost diversitatea nuanțelor și faptul că se puteau crea cu ajutorul ei o grămadă de machiaje. Naked Reloaded nu este la fel de diversă, ci are mai degrabă nuanțe calde. Ceea ce apreciez însă la aceasta din urmă este faptul că fardurile pe care avem tendința să le folosim ceva mai des – cele pentru blending și pentru iluminare – sunt mai mari decât restul.

Mie-mi place Urban Decay Naked Reloaded, însă preferatele mele rămân în continuare Naked Heat și Naked Cherry. Urban Decay Naked Reloaded este disponibilă exclusiv în magazinele Sephora la prețul de 215 lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top