X

inscrie-te la newsletter

Noua mascara Melkior Scandalash!

July 13, 2018 in beauty / makeup

Mi-e foarte greu să mă abțin de la a încerca rimeluri noi atunci când le am deja în colecția mea de produse de machiaj. Chiar dacă știu că nu e bine să desfac mai multe în același timp pentru că se usucă, sunt prea curioasă. Așa că luna asta, am încercat trei noi mascara (nu vreți să știți câte am desfăcute în acest moment!): L’Oreal False Lash X Fiber Xtreme Resist, Seventeen Lash Elegance și Melkior Scandalash!

Primul dintre ele nu-i exact ceea ce caut eu într-o mascara, pe al doilea vi l-am arătat în acțiune într-unul dintre clipurile mele, așa că trebuie să vă spun câteva cuvinte și despre Melkior Scandalash!, care-mi și place cel mai mult dintre cele trei și are potențial de a fi mascara anului pentru mine. O să vedem la începutul lui 2019.

Am mai încercat în trecut o mascara de la Melkior și nu ne-am împăcat. Așa că așteptările mele în ceea ce privește noul Scandalash! erau destul de mici. Și m-am înșelat. Oferă genelor mele exact ceea ce caut eu într-un rimel cu o mică excepție: nu le menține curbate pe tot parcursul zilei. Dar e greu să găsesc așa ceva pentru genele mele drepte ca la elefant. Și am observat că în general rimelurile care oferă mult volum nu ajută deloc pe partea asta, tocmai pentru că îngreunează genele, excepție făcând cele rezistente la apă, pe care oricum le evit. Și când e să aleg între volum și curbare, clar aleg prima variantă.

Melkior Scandalash! 

Melkior Scandalash! are periuță din plastic din aia clasică, fără vreo formă revoluționară, nici foarte groasă, nici prea subțire. Pot chiar s-o folosesc și pe cele trei gene pe care le am pe pleoapa inferioară, ceea ce nu poate fi decât un bonus. În rest, super volum cum îmi place și alungire.

Eu prefer s-o aplic în două straturi, așa cum fac cu toate rimelurile. Însă, pentru cineva care preferă un aspect mai puțin încărcat, un strat este suficient. Și da, încarcă genele, dar mie-mi place aspectul ăsta, atâta timp cât nu e dus la extrem și nu le lipește foarte vizibil între ele.

Melkior Scandalash!  Melkior Scandalash! 

Genele mele nu trec printr-o perioadă foarte fericită, pentru că am goluri între ele și se și încurcă. Dar, lucrăm cu ce avem și mă declar foarte mulțumită de noua mascara de la Melkior. Melkior Scandalash! este disponibil începând din această lună în magazinele fizice, dar și în magazinul online la prețul de 39,90 lei. Un preț foarte bun pentru ceea ce știe să facă!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top