X

inscrie-te la newsletter

Noua gamă pentru îngrijirea tenului Gerovital H3 Derma+ Premium Care

May 25, 2017 in beauty / noutati

Farmec a lansat o noua gamă pentru îngrijirea tenului – Gerovital H3 Derma+ Premium Care. Gama cuprinde zece produse și dacă vă tentează vreunul dintre ele (sau mai multe), până pe 28 mai puteți beneficia de o promoție la achiziționarea lor direct de pe site-ul Farmecla un produs cumpărat, beneficiați de 15% reducere la produsul respectiv, la două produse cumpărate, 20% la ambele și la trei sau mai multe produse, beneficiați de 30% la toate.

Am primit și eu trei produse din noua gamă Gerovital H3 Derma+ Premium Care și chiar dacă în acest moment îmi este practic imposibil să le fac loc la toate în rutina mea de îngrijire a tenului, unul dintre ele mi-a atras atenția și nu am putut să-i zic pas. Restul vor merge cel mai probabil la mama, care sunt convinsă că se va bucura de ele.

Gerovital H3 Derma+ Premium Care Filler Intens Antirid este produsul pe care am ales să-l păstrez și să-l folosesc. Este un serum anti-îmbătrânire, cu consistență ușoară, care se absoarbe rapid în piele și se folosește atât dimineața, cât și seara. Cel mai probabil că eu o să-l folosesc doar ziua, deasupra altor tratamente și sub crema cu factor de protecție solară. De asemenea, este recomandat pentru 30+, însă cred că niciodată nu e prea devreme pentru un produs antirid. Datorită ingredientelor pe care le conține, Gerovital H3 Derma+ Premium Care Filler Intens Antirid acționează asupra fermității și elasticității pielii și oferă un plus de hidratare. Prețul acestui produs este 81,81 lei, pentru 15ml.

Gerovital H3 Derma+ Premium Care Filler Intens Antirid

Gerovital H3 Derma+ Premium Care Cremă Antirid Restructurantă SPF10 se folosește dimineața, datorită acelui factor de protecție pe care-l are. Cred însă că SPF10 este insuficient pentru protejarea corectă a tenului împotriva radiațiilor solare, mai ales pe timp de vară. Așa că dacă vă tentează acest produs, sfatul meu este să aplicați totuși deasupra o cremă cu SPF minim 30. Ca și ingrediente active, Gerovital H3 Derma+ Premium Care Cremă Antirid Restructurantă SPF10 conține Neodermyl®, care stimulează sinteza proteinelor structurale ale pielii. Un alt ingredient interesant este scualanul, care este o componentă naturală a pielii și reprezintă un bun emolient ce are proprietăți antioxidante. Prețul acestui produs este 87,76 lei, pentru 50 ml.

Gerovital H3 Derma+ Premium Care Cremă Antirid Restructurantă SPF10

Ultimul produs pe care vreau să-l menționez este Gerovital H3 Derma+ Premium Care Cremă Oxigenare și Hidratare. Are consistență mai degrabă de gel, însă cu toate acestea, nu se absoarbe la fel de repede în piele ca serumul antirid. Niacinamidele (sau vitamina B3) din compoziție mi-au atras cel mai mult atenția. Deja am două produse cu niacinamide în rutina mea, și tocmai din acest motiv am zis pas acestuia de la Gerovital.

Un alt aspect ar fi și faptul că are parfum și prefer să nu folosesc produse ce conțin acest ingredient, decât dacă stau pe ten doar câteva minute. Parfumul este un ingredient cu potențial iritant și pielea mea reacționează la el. Însă, dacă nu aveți tenul foarte sensibil, cred că puteți trece cu vederea acest aspect. Prețul acestui produs este de 81,81 lei, pentru 30ml.

Gerovital H3 Derma+ Premium Care Cremă Oxigenare și Hidratare

Alte două produse din noua gamă care mi-au atras atenția sunt Gerovital H3 Derma+ Premium Care Gel Depigmentare Pete și Gerovital H3 Derma+ Premium Care Booster Exfoliant cu AHADin păcate însă, pe site nu sunt trecute ingredientele produselor, așa că nu pot să-mi dau seama care-i treaba cu ele. Dar după denumire, îmi place despre ele, mai ales că brandurile românești cam duc lipsă de genul ăsta de tratamente.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top