X

inscrie-te la newsletter

Noua colecție Yves Rocher Plaisirs Nature

May 6, 2016 in beauty / noutati

Știu că sunt multe fane Yves Rocher printre voi, așa că sigur vă veți bucura de noua colecție Plaisirs Nature, care la rândul ei are zece colecții cu o grămadă de produse pentru toate gusturile. Am fost la lansare, m-am jucat cu produsele, le-am mirosit și în seara asta am și folosit două dintre ele.

Colecția Floare de Portocal – Lavandă – Petit Grain conține patru produse: apă de toaletă, cremă delicată pentru corp, exfoliant pentru corp și săpun exfoliant.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Lavandă – Mure conține cinci produse: ulei satinat pentru duș, săpun, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar și cub efervescent pentru baie.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Migdală – Floare de Portocal conține cinci produse: ulei satinat pentru duș, săpun, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar și cub efervescent pentru baie.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Măsline – Petit Grain conține cinci produse: ulei satinat pentru duș, săpun, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar și cub efervescent pentru baie.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Mandarină – Lămâie – Cedru conține patru produse: săpun exfoliant, exfoliant pentru corp, cremă delicată pentru corp și apă de toaletă.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Mango – Coriandru conține cinci produse (în poză apar doar patru): săpun, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar, gel de duș gomant și cub efervescent pentru baie.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Lămâie – Busuioc conține cinci produse: săpun, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar, gel de duș gomant și cub efervescent pentru baie.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Zmeură – Mentă conține cinci produse: săpun, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar, gel de duș gomant și cub efervescent pentru baie.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Vanilie Bourbon conține nouă produse: ulei satinat pentru duș, săpun, săpun exfoliant, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar, exfoliant pentru corp, cub efervescent pentru baie, cremă delicată pentru corp și apă de toaletă.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Colecția Nucă de Cocos conține nouă produse: ulei satinat pentru duș, săpun, săpun exfoliant, lapte catifelat pentru corp, gel de duș nectar, exfoliant pentru corp, cub efervescent pentru baie, cremă delicată pentru corp și apă de toaletă.

Yves Rocher Plaisirs Nature

Dintre toate aceste colecții Yves Rocher Plaisirs Nature, cel mai mult îmi place cea cu migdale și flori de portocal, care miroase absolut demențial! Așa că, în seara asta, am și inaugurat gelul de duș. Tot în seara asta, am folosit și exfoliantul de corp Vanilie Bourbon, care are o textură de unt, destul de uleios, dar care nu lasă la final peliculă pe piele. O să vă povestesc probabil părerea mea despre aceste produse după ce le voi folosi o perioadă.

Însă, curiozitatea mea cea mare este dacă ați folosit vreodata cuburi efervescente de baie de la Yves Rocher și care este părerea voastră despre ele. Ce fac mai exact? Eu nu am folosit niciodată nici de la Yves Rocher, nici de la alt brand.

Colecția Yves Rocher Plaisirs Nature este deja disponibilă în magazinele fizice, atât cât și cel online. Iar dacă faceți o comandă în această perioadă și cumpărați trei geluri de duș la alegere din gama Plaisirs Nature, puteți cumpăra o geantă casual cu 27 de lei. Prețul unui gel de duș este de 8,9 lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top