X

inscrie-te la newsletter

Noile rujuri lichide mate L’Oreal Rouge Signature

April 10, 2019 in beauty / makeup

Recent, a apărut pe piață o nouă colecție de rujuri lichide – L‘Oreal Rouge Signature. În vacanța mea din Anglia, am ajuns și pe la Boots, unde am testat pe mână una dintre nuanțe. Nu s-a șters două zile, așa că intenția era să mă întorc să-mi cumpăr cel puțin o nuanță. Nu am mai găsit timp s-o fac, așa că m-am bucurat enorm când am ajuns acasă și am primit toată colecția.

Una dintre gamele mele preferate de rujuri este Les Chocolates tot de la L’Oreal (cele mai rezistente din colecția mea), așa că eram curioasă cu ce vine nou Rouge Signature. Și am văzut diferența încă de la prima aplicare: dacă Les Chocolates au textură destul de groasă (uneori nu se simt foarte confortabil pe buze, deși merită datorită rezistenței de neegalat), Rouge Signature au o consistență mult mai lichidă, apoasă chiar și nu se simt pe buze.

Gama L’Oreal Rouge Signature are șapte nuanțe de rujuri, iar numele lor mi se par cele mai faine de pe piață la momentul ăsta (din ce știu eu): I Empower, I Savor, I Rule, I Explore, I Speak Up, I Am Worth It și I Enjoy.

Deși rezistă bine cel puțin 6-7 ore, rujurile L’Oreal Rouge Signature nu sunt la fel de rezistente ca cele din gama Les Chocolats. Însă, se simt mult mai confortabil pe buze, tocmai pentru că sunt mult mai lichide. Și tot datorită acestui aspect, pot fi reaplicate pe parcursul zilei. De asemenea, nu sunt rezistente la transfer.

Prețul unui ruj L’Oreal Rouge Signature diferă în funcție de magazin, însă în această perioadă, le găsiți reduse la 44 de lei pe eMag.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top