X

inscrie-te la newsletter

Noi produse în rutina de îngrijire a tenului – The Ordinary.

November 28, 2016 in beauty / cosmetice / noutati

Nici nu-mi mai aduc aminte de când nu am mai fost atât de entuziasmată de niște produse cosmetice, așa cum sunt de cele ale brandului The Ordinary. Toată blogosfera internațională vuiește despre acest brand recent lansat pe piață, despre cât de bine sunt formulate produsele și cât de accesibile sunt ca preț.

Eu am auzit pentru prima dată de The Ordinary. de la Wayne Goss, care este un mare împătimit al produselor de îngrijire a tenului. A făcut câteva clipuri în care lăuda acest brand și, după ce am mai citit câteva review-uri mai mult decât pozitive, am decis să cumpăr și eu câteva produse. Vă spun sincer că mi-a fost tare greu să mă decid ce anume să aleg, pentru că-mi venea efectiv să le cumpăr pe toate. Dar, în final, m-am oprit la patru produse de care știam că am nevoie în rutina mea de îngrijire a tenului.

Majoritatea produselor The Ordinary. sunt tratamente, destinate diferitelor probleme ale tenului. Nu mă mai limitez doar la folosirea unei creme hidratante de mult timp, iar utilizarea unor produse de tip tratament a făcut o mare diferență în aspectul tenului meu.

Înainte de a vă arăta ce mi-am cumpărat, vreau să vă vorbesc puțin despre ambalajele acestei game. Niciodată nu m-au fascinat atât de mult niște ambalaje, pe cât m-au fascinat cele de la The Ordinary. După ce-am desfăcut coletul, efectiv m-am holbat minute în șir și-am analizat fiecare cutie și fiecare recipient în parte. Ba mai mult, pe seară a venit pe la mine prietena mea cea mai bună și i-am făcut capul calendar cu The Ordinary. Dezinteres total, aș adăuga, haha.

The Ordinary.

Primul produs pe care l-am ales a fost The Ordinary. Advanced Retinoid 2%. Tratamentele cu retinol s-au dovedit miraculoase pentru mine de-a lungul timpului. De fapt, am folosit doar unul de la Paula’s Choice, care mi-a plăcut extraordinar de mult. Însă din cauza unui tratament medicamentos, nu am mai avut voie să folosesc produse pe bază de retinol, așa c-am evitat folosirea lui o lungă perioadă de timp.

The Ordinary. Advanced Retinoid 2% combină două tipuri de retinoid: Hydroxypinacolone Retinoate și retinol. Această combinație se presupune că ar fi mai bine suportată de piele și nu cauzează iritații. Pentru că trebuie să vă spun că, în general, produsele cu retinol nu sunt suportate de toată lumea. Eu l-am folosit doar o dată și, spre deosebire de tratamentul de la PC, în urma căruia pielea mi s-a descuamat imediat, cu acesta nu am avut deloc probleme. Am decis să-l folosesc de două ori pe săptămână, pentru început, să văd cum îl tolerează tenul meu. Se folosește seara, iar pe parcursul zilei, OBLIGATORIU cremă cu SPF.

Prețul The Ordinary. Advanced Retinoid 2% este de 8 lire, pentru 30 de mililitri. 

The Ordinary. Advanced Retinoid 2%.

Al doilea produs pe care l-am ales este The Ordinary. Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%. Produsele cu vitamina C sunt, de asemenea, foarte iubite de pielea mea, iar cel de la The Ordinary. conține cea mai pură formă – acidul ascorbic. Iar bonus, produsul conține și acid hialuronic. Am apucat să folosesc The Ordinary. Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% de două ori, dimineața, și ca primă impresie, are o textură tare ciudată, pe care mi-e greu s-o transpun în cuvinte. Însă, atunci când îmi masez tenul cu acest produs, mi se pare că parcă are mici particule în el. De asemenea, folosirea unei creme cu SPF pe parcursul zilei este obligatorie.

Prețul The Ordinary. Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% este de 4,90 lire, pentru 30 mililitri.

The Ordinary. Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Al treilea produs pe care l-am ales este The Ordinary. Lactic Acid 10% + HA 2%. Vreau să menționez că este disponibilă și o variantă mai light a acestui produs, cu acid lactic 5%. Eu iubesc acizii exfolianți de tip AHA, însă până acum nu am folosit decât acidul glicolic. Așadar, acidul lactic este o noutate și pentru mine și sunt foarte curioasă dacă este la fel de eficient în cazul meu cum este acidul glicolic. Dacă vreți să citiți mai multe despre exfolierea chimică a tenului, am făcut o postare despre asta. În afară de acid lactic, produsul mai conține și acid hialuronic. Nu am apucat să-l folosesc niciodată, însă în seara asta îmi fac de cap cu el.

The Ordinary. Lactic Acid 10% + HA 2% costă 5,80 lire, pentru 30 de mililitri.

The Ordinary. Lactic Acid 10% + HA 2%

Și ultimul produs este The Ordinary. Azelaic Acid Suspension 10%. Am mai folosit în trecut un produs pe bază de acid azelaic, dar pentru că nu am făcut-o constant, nu am văzut cine știe ce rezultate. Însă, de data asta, sunt hotărâtă să nu mă mai culc pe o ureche, cu atât mai mult cu cât acidul azelaic este ideal pentru tratamentul petelor solare. De fapt, cam toate produsele pe care le-am cumpărat de la The Ordinary. targhetează printre altele această problemă.

The Ordinary. Azelaic Acid Suspension 10% costă 5,50 lire, pentru 30 mililitriThe Ordinary. Azelaic Acid Suspension 10%

Voi reveni cu review-uri pentru toate produsele The Ordinary., după ce le voi folosi cel puțin o lună de zile. În cazul acestor tipuri de tratamente, durează o perioadă ceva mai lungă până se observă schimbări vizibile la nivelul tenului. Însă, dacă vreți să citiți un articol foarte bine scris și documentat despre câteva produse The Ordinary., Silvia a scris unul foarte mișto.

Voi ați încercat vreun produs The Ordinary.? Eu mai am câteva pe listă pe care vreau neapărat să le încerc, dar mai întâi vreau să văd care-i treaba cu cele patru pe care le am.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top