X

inscrie-te la newsletter

Noi geluri de duș concentrate de la Yves Rocher

May 31, 2017 in beauty / noutati

Când vine vorba de arome, mi se pare că Yves Rocher nu dă greș niciodată. Chiar într-unul dintre cele mai recente clipuri ale mele, ziceam cât de mult îmi plac gelurile lor de duș. Vestea bună este că Yves Rocher lansează o nouă gamă de geluri de duș, de această dată concentrate.

Aceste noi geluri de duș sunt de patru ori mai concentrate decât cele obișnuite, astfel că este necesară o cantitate mult mai mică la fiecare spălare. Sticlele au doar 100 de mililitri, față de 400 cât au de obicei și ar trebui să ajungă pentru 40 de dușuri. Ceea ce înseamnă o picătură la fiecare spălare.

În general, e dificil să dozezi produsul astfel încât să iasă doar o picătură, însă amabalajul noilor geluri de duș concentrate permite acest lucru, datorită capsulei de tip valvă pe care o are. O simplă apăsare și pac, a ieșit doar o picătură. Nu am apucat încă să le folosesc, pentru că efectiv nu știu cu care să încep, însă sunt mai mult decât curioasă dacă într-adevăr o picătură este suficientă pentru o spălare.

Noua gamă de geluri de duș concentrate Yves Rocher conține trei arome. Primul este cu măsline & petit-grain și a fost creat pe ideea de relaxare. După ce le-am adulmecat îndelung pe fiecare, tind să cred că acesta este preferatul meu.

geluri de duș concentrate Yves Rocher

Pe ideea de energie, a fost creat cel de-al doilea gel de duș concentrat, care este cu mango și coriandru.

geluri de duș concentrate Yves Rocher

Ultimul dintre ele, care cred că-mi și place cel mai puțin este cu vanilie bourbon. Are un miros ceva mai dulceag decât celelalte două și a fost creat pe ideea de senzualitate.

geluri de duș concentrate Yves Rocher

Gelurile de duș concentrare Yves Rocher nu conțin conservanți și parabeni, iar 97% din ingrediente sunt de origine naturală. Sticla este reciclabilă și conține 25% plastic reciclat. Prețul unui gel de duș concentrat este de 17,90 lei și toată gama este disponibilă atât în magazinele fizice, cât și online.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top