X

inscrie-te la newsletter

Nars Sheer Glow

April 8, 2014 in beauty / makeup

 
Cred că nu mi-am dorit un fond de ten mai mult ca Nars Sheer Glow niciodată în viața mea, mai ales că este destul de greu de procurat.
L-am văzut pe zeci de bloguri și canale Youtube și câteva dintre youtuber-ițele mele preferate (Sami, Lexi etc) efectiv îl adoră. L-am găsit pe strawberry la un preț destul de decent și m-am decis să-l comand. Nu știam ce nuanță mi se potrivește, mai ales că au o gamă foarte foarte extinsă din acest punct de vedere. Așa că m-am sfătuit cu Epurica, ea având aproximativ aceeași nuanță de piele ca mine. Și-am ales Deauville

Atât de mult ce mi-am dorit să-mi placă acest fond de ten și speram sincer ca Nars Sheer Glow să mă dea cu roatele-n sus. Nu aveam absolut nici cel mai mic dubiu că-l voi adora! Și m-a dat cu roatele-n sus…atât de tare ce m-a dezamăgit. Cred că nu exagerez deloc atunci când spun că este unul dintre cele mai proaste fonduri de ten încercate de mine. Pur și simplu pentru mine nu funcționează. L-am aplicat în toate modurile posibile, în combinație cu toate cremele posibile…

Vine ambalat în recipient de sticlă, fără pompiță. Ăsta e un mare minus pentru că se irosește produs dacă nu ești foarte atentă. Din câte am înțeles, se potrivesc pompițele de la MAC și eu am una, dar e la alt fond de ten și nu aveam cum s-o folosesc. 

Ca și consistență, este destul de lichid. Se întinde foarte bine și este foarte pigmentat, nefiind necesară o cantitate foarte mare la o aplicare. Are o acoperire medie spre mare și aspectul imediat după aplicare este unul destul de natural și plăcut. Oferă luminozitate tenului și camuflează foarte bine imperfecțiunile și porii. Când l-am folosit prima dată, am fost super încântată. M-am dus la birou și vorbeam cu o colegă de-a mea despre cât de bine îmi arăta tenul.

Distracția a început însă prin jurul prânzului. Mă uit foarte des în oglindă pe parcursul zilei, mai ales când folosesc un produs nou și știu că-i voi face review pe blog. Și tot uitându-mă în oglindă, obervam de la o oră la ala cum se schimbă pe față. Începuse să se topească parcă și să se strângă, mai ales în jurul gurii și pe lateralele nasului. Am înnebunit, vă jur! Zic hai să nu mă ambalez și în zilele următoare să-l aplic altfel. 

Și uite-așa am încercat să-l aplic cu absolut toate ustensilele pe care le am, de la pensule (vreo patru tipuri de pensule și burețel). Același rezultat: după câteva ore, mi se strângea efectiv pe față și părea că parcă am pete. Nu m-am lăsat și mi-am schimbat baza, gândindu-mă că poate cremele cu care mă dădeam înainte or fi de vină. Așa că mi-am cumpărat din nou crema cu FPS 50 de la Bioderma – ABCDerm pentru copii, cu care avusesem o experiență plăcută în trecut. Am făcut fel de fel de combinații, am folosit și primer, dar același rezultat. Și atunci am vrut să renunț la el. A doua zi însă după ce l-am menționat în această postare, mi-am dat seama că o singură modalitate de aplicare nu încercasem: cu degetele. Deși urăsc chestia asta, am încercat și așa. A fost parcă ceva mai bine, dar nu îndeajuns încât să mă mulțumească. 

Nu pot exprima în cuvinte cât de tare m-a dezamăgit fondul ăsta de ten…Știți cum e când vă doriți enorm de tare un produs și nu vi se potrivește. Și eu nu prea-mi iau țeapă la faza asta, că stau și studiez o grămadă înainte de-a da banii pe ceva. Mai ales dacă sunt bani mulți. Nu-l voi arunca, ci îi voi mai da o șansă peste câteva luni că nu se știe niciodată. 

Pentru moment însă, l-am trecut pe lista dezamăgirilor. Mă bate gândul să-mi cumpăr din nou Chanel Vitalumiere Aqua, care este fondul de ten care mi-a plăcut cel mai mult până la ora actuală. Mai ales pentru vară este absolut minunat! După experiența cu Nars Sheer Glow, parcă nu-mi mai vine să fac experimente la capitolul ăsta cel puțin pentru o perioadă. La ora actuală îmi plac foarte mult Revlon Colorstay pentru ten normal/uscat și L’Oreal Infalible. Colorastay e pe terminate și cred că nici cel de-al doilea nu mă va mai ține foarte mult. Mă mai gândeam și la Revlon Nearly Naked, pe care l-am folosit vara trecută și care mi-a plăcut foarte mult. 
Voi vedea…Voi ce fond de ten folosiți pe timp de vară? 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top