X

inscrie-te la newsletter

My nail polish obsession

October 5, 2015 in beauty / manichiura

Nu pot spune că aș fi obsedată de oje, deși colecția mea mă contrazice. Dar, îmi plac ojele și am unghiile pictate tot timpul. Intenționez ca în perioada următoare să restrâng colecția și să păstrez doar ojele care-mi plac cu adevărat ca și culoare, dar ca și calitate. Până atunci, o să onorez o leapșă primită de la Julie și o să răspund la câteva întrebări care au legătură cu acest subiect.

1. Care este marca ta de oje preferată?

Nu pot spune că am doar o singură marcă de oje care-mi plac, însă dintre toate cele pe care le am, îmi plac foarte mult Kiko, Essie, Melkior și L’Oreal. Dacă ar fi totuși să aleg una singură, cred că ojele L’Oreal au cel mai bun raport calitate/preț. Am o groază de nuanțe și niciuna nu m-a dezamăgit.

my nail polish obsession

2. Ojă cu sclipici sau fără?

Îmi plac și ojele cu sclipici, uneori, însă le prefer pe cele fără. De Crăciun și Revelion mai pun mâna și pe câte o ojă cu sclipici, dar în rest nu. Și nu pot spune neapărat că nu-mi plac, ci mai degrabă că nu mi se par potrivite pentru zi cu zi.

3. O.P.I., China Glaze sau Essie?

Din păcate, nu am nicio ojă China Glaze și nici nu am încercat vreodată, deși îmi doresc. Dintre O.P.I. și Essie, le prefer pe cele de la Essie. Cu ojele O.P.I. e ca la loterie: unele nuanțe sunt foarte bune, dar unele au o calitate destul de îndoielnică. Și mi se pare că Essie au culori mai mișto.

my nail polish obsession

4. Cât de des îți schimbi oja de pe unghii?

Pentru manichiură, o dată pe săptămână și pentru pedichiură, o dată la două săptămâni. Doar în cazuri de extremă urgență, mă abat de la această rutină 😀

5. Care este culoarea ta preferată pentru unghii?

Ojele care-mi place cel mai mult sunt cele roșii, deși culmea le-am purtat destul de rar în ultimul timp. Îmi plac în special cele roșu închis spre vișiniu. Îmi plac mult și ojele în culori neutre, mai ales că mi se pare că se potrivesc oricărui sezon.

my nail polish obsession

6. Culori închise sau culori deschise?

Nu pot spune că prefer una sau alta, ci depinde foarte mult de nuanță, de anotimp și de ceea ce-mi doresc la momentul respectiv.

7. Ce ai pe unghii în momentul ăsta?

În acest moment, am pe unghii o ojă bleumarin de la Kiko, pe care v-am arătat-o în acest clip și pe care o să v-o arăt și pe blog mai în detaliu în zilele ce urmează.

8. Oja mată, in or out?

Eu sunt de părere că nu există neapărat in or out, mai ales când vine vorba de oje. Da, sunt anumite trenduri, dar asta nu înseamnă că trebuie să le respecți cu sfințenie. Îmi plac ojele mate, însă consider că necesită mult mai multă atenție la aplicare. Dacă-ți strici o unghie, se vede mai al dracu’ ca la ojele lucioase.

9. Manichiura franțuzească, îți place sau nu?

O daaa, îmi place mult! Mi se pare cea mai elegantă manichiură. Din păcate, nu mi-am mai făcut de foarte mulți ani pentru că nu am îndemânarea necesară și la salon nu merg din principiu. Plus că port unghiile foarte scurte și nu prea aș avea cum să-mi fac manichiură franțuzească.

10. Culoarea preferată pentru toamnă?

Pentru toamnă prefer ojele închise la culoare. Mov, vișiniu, violet și chiar și negru.

my nail polish obsession

Mulțumesc mult, Julie pentru leapșă! Nu o s-o dau mai departe pentru că am văzut că a cam făcut-o toată lumea. Vă provoc însă pe voi să-mi spuneți care sunt ojele voastre preferate!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top