X

inscrie-te la newsletter

Mici cumpărături de pe Iherb

October 14, 2016 in beauty / cosmetice / makeup

Pe la începutul lunii octombrie, pe 2 mai exact, am decis să fac o comandă test pe Iherb. Spun test pentru că ultima comandă pe care o făcusem am ridicat-o de la poșta vamală și am plătit taxe pentru ea, pentru prima dată de când cumpăr de la ei. Și pentru că am auzit câteva persoane care au comandat recent și au ridicat coletul de la poșta de cartier, am zis să mai fac și eu o încercare să vedem ce iese. Și mi-a venit la poșta de cartier! Fiind însă o comandă de test, nu am cumpărat decât câteva chestii, dar am zis totuși să vi le arăt și vouă.

E.L.F. Cosmetics Blush Brush este o pensulă pe care eu deja o am în colecție și care-mi place foarte mult. Am avut dublură, însă una dintre ele s-a stricat acum ceva vreme și, pentru că i-am simțit lipsa, am mai cumpărat una. Pe una o folosesc la aplicarea pudrei și pe cealaltă pentru fardul de obraz sau iluminator. O pensulă foarte bună, care costă doar 12,35 lei.

E.L.F Cosmetics Mineral Powder Brush mi s-a părut interesantă ca și formă și fiind la fel de ieftină ca și cea de mai sus, am zis că e cazul s-o încerc și pe asta. Așa la prima vedere, mi se pare o pensulă potrivită pentru contur și fard de obraz.

pensule ELF

Știți cât de mult îmi plac burețeii konjac și că sunt dependentă de ei! După ce l-am folosit pe cel verde de la EcoTools o lungă perioadă de timp, am vrut să încerc și altceva, așa că i-am ales pe cei de la Andalou Naturals, un brand care mie-mi place foarte mult. Am avut până acum două seturi diferite și, de data asta, am ales Clarity + EnlightmentPachetul vine cu doi bureței și prețul este de 27,95 lei.

konjac sponge

Tot de la Andalou Naturals, mi-am cumpărat o mască de față pe care am mai avut-o în trecut și de care am fost foarte mulțumită: Avo Cocoa Skin Food MaskEste o mască foarte hidratantă, de care eu am mare nevoie în această perioadă anului, când scad temperaturile, pentru că mi se dezhidratează foarte tare tenul. La prima vedere, mi se pare că are consistența și culoarea diferite față de cea pe care am avut-o data trecută, așa că rămâne de văzut dacă se comportă la fel sau i-au modificat între timp formula. Prețul ei este de 52,32 lei. 

Andalou Naturals Avo Cocoa

Știți cât sunt de la modă așa zisele superfoods! Instagram-ul este cu precădere populat de acai bowls, așa că mi-am dorit să încerc și eu treaba asta, mai ales că nu am văzut pe la noi prin restaurante. Așa că mi-am cumpărat pudră de acai, care nu a fost tocmai ieftină. Sper să merite și să fie pe cât de delicioasă se spune că e. Cea pe care am ales-o este Navitas Naturals Organic Acai Powder și a costat 131,64 lei pentru 227 de grame. Vă țin la curent!

Navitas Naturals Organic Acai Powder

Pentru că tot s-a schimbat situația cu coletele care vin la poșta vamală, cel puțin în cazul meu, urmează să mai dau o comandă ceva mai consistentă până la finalul anului, pentru că am multe chestii în wishlist pe care vreau să le încerc.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top