X

inscrie-te la newsletter

Metallic Trend: alegerile mele

November 3, 2016 in style

Deși sunt mai mereu la curent cu tendințele în modă, sunt destul de puține care-mi atrag atenția într-atât încât să le și incorporez în garderoba mea. Însă, sezonul ăsta mustește de trenduri care-mi plac foarte mult și aș aminti doar câteva dintre ele: choker-ele (obsessed!), catifeaua, broderiile și dantela. Astăzi nu vreau să vă vorbesc despre niciunul dintre acestea, ci despre metallic trend. Am avut mereu o slăbiciune pentru acest trend, mai ales că mi se pare că piesele de îmbrăcăminte metalizate aduc a glam-ul disco al anilor 80, de Studio 54. Și cum eu mă îmbrac foarte minimalist, în culori neutre, incorporarea unui accesoriu sau obiect de îmbrăcăminte metalizat se potrivește la fix.

Acum vreo trei săptămâni, citeam newsletter-ul de la Asos, care este unul dintre puținele newslettere pe care le și deschid, și-am ochit o pereche de teniși Vans metalizați și mi s-a pus pata! După ce m-am tot sucit vreo 2-3 zile, i-am comandat într-un final, pentru că nu puteam să-mi iau gândul de la ei. Au ajuns la începutul acestei săptămâni și i-am purtat practic în fiecare zi. Deși sunt disponibili atât în varianta gheată, cât și cea clasică, am ales ghete ca să le pot purta și la iarnă. Acest model a fost creat exclusiv pentru Asos.

Vans Exclusive Rose Gold Metallic

Styling my new rose gold metallic Vans ? #metallictrend #ootd #mystyle #minimallook #vans

A photo posted by Andreea Adam (@andreea.alina.adam) on

Și pentru că-mi place foarte mult acest trend, mi-am creat în bookmarks un folder plin numai cu așa ceva, alese din două dintre magazinele de unde-mi place cel mai mult să cumpăr haine, Zara și Asos, și m-am gândit să vă arăt și vouă câteva piese. Sub fiecare fotografie, găsiți link-ul exact care vă duce la pagina de produs.

FUSTĂ PLISATĂ METALIZATĂ

Zara FUSTĂ PLISATĂ METALIZATĂ silver / gunmetal / gold

FUSTĂ SCURTĂ METALIZATĂ

Zara FUSTĂ SCURTĂ METALIZATĂ gold / silver

Cred că iarna este momentul perfect al anului când acest trend poate fi incorporat în garderobă, fără a fi prea mult. Ce părere aveți despre metallic trend? 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top