X

inscrie-te la newsletter

Maybelline The Blushed Nudes

April 13, 2016 in beauty / makeup

Recent, Maybelline New York a lansat pe piața din România mai multe produse interesante, care-au ajuns și la mine. Le-am încercat pe toate și dintre ele, cel care-mi place cel mai mult este trusa de farduri de pleoape The Blushed Nudes.

Ajunsesem să folosesc exclusiv trusa Naked 3 de la Urban Decay și efectiv nu mă mai puteam dezlipi de ea, de cel puțin o lună de zile. Așa că lansarea Maybelline The Blushed Nudes a venit la fix, ca să-mi îndrept atenția spre altceva. Și culmea este că sunt câteva nuanțe foarte asemănătoare cu unele din Naked 3.

Maybelline The Blushed Nudes

Trusa conține 12 farduri, atât deschise la culoare, cât și mai închise, astfel că pot crea o grămadă de machiaje cu ea. Vreo șase dintre ele îmi plac în mod deosebit și le folosesc cel mai des. Sunt două nuanțe mai verzulii pe care nu le-am folosit deloc, pentru ca am ochii verzi și nu prea merge combinația. După cum puteți vedea și din poze, trusa vine și cu un aplicator cu două capete: unul burete și unul pensulă. De obicei, arunc imediat aplicatoarele astea, dar capătul cu pensulă îmi place să-l folosesc pentru estomparea fardului aplicat pe pleoapa de jos. E moale și dacă-mi intră în ochi (că tre’ să recunosc că se mai întâmplă), nu-mi agresează în niciun fel globul ocular să risc să lăcrimez și să fac un machiaj smokey forțat :))

Maybelline The Blushed Nudes

Deși la prima vedere, atunci când am deschis trusa, mi s-a părut că unele farduri sunt un pic cam sclipicioase pentru gusturile mele, din fericire, sclipiciul nu se transferă pe pleoapă într-un mod strident. Conține și un fard mat, care este ideal ca nuanță de trecere, pentru estompare. Îl folosesc zilnic!

Maybelline The Blushed Nudes Maybelline The Blushed Nudes

Din punct de vedere calitativ, pentru prețul pe care-l are (aprox. 70 de lei), este o trusă foarte reușită. Nuanțele (mai ales cele mai închise) sunt pigmentate și ușor de folosit. Sunt un pic prăfoase, dar nu într-atât încât să cadă vizibil pe obraz. Era și timpul ca un brand accesibil să lanseze o trusă mișto!

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top