X

inscrie-te la newsletter

Mark Coffee Coconut, scrub pentru față și corp

September 21, 2017 in beauty / cosmetice

Deși pentru ten nu folosesc exfoliante mecanice, când vine vorba de corp, situația se schimbă și sunt tot timpul dornică să încerc unele noi. Prima dată am auzit de scrub-urile Mark în urmă cu câțiva ani de la câteva bloggerițe din Australia. În ceea ce privește autobronzantele și exfoliantele abrazive, australiencele au întotdeauna cele mai bune recomandări.

Și pentru că recent brandul Mark a aterizat și în România, am pus gheruțele pe varianta Mark Coffee Coconut. În afară de acesta, mai sunt disponibile încă cinci variante, care se pot folosi atât pe față, cât și pe corp: Coffee Original, Coffee Chocolate, Coffee Citrus, Coffee Peppermint și Choco & Mint. Toate acestea sunt 100% naturale și nu conțin conservanți, coloranți și nu sunt testate pe animale.

Mark Coffee Coconut conține cafea, ulei de cocos, ulei de migdale, zahăr brun și sare de mare. Mirosul acestui produs este absolut incredibil! Nu-mi imaginam că mirosul de cafea combinat cu cel de cocos poate să aibă o aromă atât de delicioasă, mai ales că eu nu sunt mare fană cafea.

Mark Coffee Coconut

Scrub-ul se aplică pe pielea umedă, se masează prin mișcări circulare și apoi se lasă cam cinci minute, după care se clătește. Este un scrub foarte abraziv și tocmai din acest motiv, eu una nu l-aș folosi pe ten. Bine, eu în general, așa cum v-am mai spus, pentru ten prefer exfolianții chimici.

După ce clătesc produsul, rămâne o peliculă fină pe piele, însă nu vă imaginați că este super uleioasă de nu te poți îmbrăca după aia. Tocmai datorită acestui aspect, nu simt niciodată nevoia să aplic și o cremă hidratantă după. De asemenea, pielea rămâne super parfumată și mirosul se menține ore bune.

Mark Coffee Coconut

Ceea ce trebuie avut în vedere este că scrubul Mark Coffee Coconut este destul de messy. Adică e haos în cada de baie de fiecare dată când îl folosesc. Însă ăsta e doar un mic neajuns comparativ cu experiența pe care o am cu fiecare utilizare a acestui exfoliant: mă simt ca la spa. Aș vrea să pot exprima în cuvinte senzația, însă cred că în cazul unor produse, trebuie încercate pentru a înțelege exact despre ce e vorba.

Am vorbit de multe ori și aici pe blog și pe canalul meu de YouTube despre scruburi pentru corp și, până nu demult, preferatul meu era unul de la &Other Stories. Dar cum preferințele se schimbă, Mark Coffee Coconut i-a luat locul și îndrăznesc să spun că îl veți vedea în clipul cu produsele preferate ale acestui an. Produsul este disponibil în magazinul online Mark și costă 59 de lei, pentru 200 de grame.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top