X

inscrie-te la newsletter

Manichiura mea de Paște

April 20, 2014 in beauty / manichiura

 

Probabil că la ora asta înotați printre cozonaci și ouă roșii și numai chef de citit bloguri nu aveți.

Am băgat și eu serios la ghiozdan (dar am făcut și exerciții azi, așa că nu mă simt foarte vinovată) și m-am așezat puțin să-mi trag sufletul. Ca să nu stau chiar degeaba, am băgat repede vreo câteva poze la manichiura pe care mi-am făcut-o pentru azi. Nu este ceva ce-aș purta în mod normal, dar îmi place cum a ieșit. 

Am folosit o ojă duo de la Nails Inc., din gama Colour Pop Art în nuanțele Sloane Street&Knightsbridge. Ojele Nails Inc. se găsesc în magazinele Sephora. Mai jos vă las cu poze atât fără, cât și cu blitz. 

 

Așa cum spuneam la început, este o ojă duo. Mai exact, are două capete: unul cu oja de bază și unul cu o ojă incoloră care se dă deasupra și care are în interior un fel de confetti. Nu sunt mare fană a acestui tip de oje, dar azi am simțit nevoia să folosesc ceva mai deosebit. Oja roz este mată și arată foarte bine și de una singură. Probabil c-o voi folosi singură de-acum încolo, mai ales pe unghiile de la picioare unde mi se pare că se vede bestial. Îmi place la oja asta că e foarte lichidă și ușor de aplicat. 

În altă ordine de idei, vă aștept să vă înscrieți la concursul Oriflame, iar pentru zilele următoare v-am pregătit un nou concurs. Indiciu: Sephora.

Vă doresc un Paște fericit, pentru cine sărbătorește, iar pentru cine nu, un weekend liniștit!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top