X

inscrie-te la newsletter

Makeup Genius – simulator virtual de makeup

June 3, 2015 in beauty / noutati

L’Oreal aduce, odată cu acest început de vară, o noutate, de data aceasta…virtuală. Astfel, L’Oreal Paris lansează în România o aplicație mobilă – Makeup Genius. Aplicația este un simulator virtual de makeup, cu ajutorul căreia poți vedea cum îți stă cu diferite tipuri de machiaj.

Noutatea acestei aplicații este că machiajul nu este aplicat pe o imagine statică, ci este responsiv la mișcare, imitând perfect realitatea. În momentul când miști capul, machiajul se mută odată cu aceste mișcări și toate expresiile faciale sunt detectate și reproduse pe telefon.

Tehnologia care stă la baza aplicației Makeup Genius este inspirată de jocurile 3D și din cinematografie. Aceasta a contribuit la obținerea unui premiu Oscar pentru efectele speciale din filmul The Curious Case of Benjamin Button. Aplicația mobilă este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și poate fi descărcată gratuit. Eu nu am încercat-o încă, dar intenționez s-o descarc și să mă joc un pic cu ea. Mai ales că poate ține loc și de oglindă, nu?!

Makeup Genius - simulator virtual de makeup

Share This Post

You Might Also Like

Back to top