X

inscrie-te la newsletter

MAC Studded Kiss (The Matte Lip)

October 8, 2015 in beauty / cosmetice

Dacă ați urmărit cel mai recent clip al meu, probabil că ați văzut și că eram dată cu un ruj închis la culoare. Foartă multă lume m-a întrebat ce ruj e, așa că m-am gândit să vă povestesc despre el și despre colecția din care face parte.

Rujul este de la MAC, se numește Studded Kiss și face parte din colecția The Matte Lip. Știam de colecția asta de ceva vreme și așteptam cu nerăbdare să apară și la noi, pentru că eu iubesc rujurile mate. Și dacă sunt și MAC, life is perfect! Am mers de vreo două ori la MAC să pândesc colecția și, începând cu 2 octombrie, este disponibilă și la noi. The Matte Lip are 22 de rujuri și prețul unuia este de 92 de lei. 

MAC The Matte Lip

MAC The Matte Lip

MAC The Matte Lip

MAC The Matte Lip

MAC The Matte Lip

MAC The Matte Lip

MAC The Matte Lip

 

Acestea sunt 21 dintre ele, iar al 22-lea, care mie îmi place cel mai mult și pe care mi l-am și luat, este Studded Kiss. Nuanta e un roșu foarte închis, descris ca “dark oxblood red”, foarte pigmentat, astfel încât nu simt nevoia să aplic mai multe straturi.

MAC STUDDED KISS

MAC STUDDED KISS

MAC STUDDED KISS

Îmi place la nebunie nuanța asta și mi se pare mai mult decât potrivită pentru sezonul de toamnă/iarnă. Nu este însă singura culoare care-mi place din colecție, ci mă atrag foarte mult și Stone, Antique Velvet și Instigator. Puteți vedea pe Temptalia toate swatch-urile pentru colecția The Matte Lip. Vouă ce nuanțe vă plac?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top