X

inscrie-te la newsletter

MAC Pro Longwear Concealer

March 19, 2014 in beauty / makeup

 

De mai bine de un an de zile, anticearcănul meu preferat este Maybelline Instant Age Rewind, despre care v-am povestit aici.

Recent însă, am decis să încerc unul nou, pe care l-am tot văzut lăudat pe mai multe canale de Youtube pe care le urmăresc. Este vorba despe Pro Longwear Concealer de la MAC. Recunosc că l-am cumpărat din pură curiozitate, nu că n-aș mai fi fost mulțumită de cel de la Maybelline, care rămâne în continuare preferatul meu. 

Pe cel de la MAC l-am cumpărat de la magazinul recent deschis în Centrul Vechi și-am dat pe el 86 de lei. Vreau să vă vorbesc puțin despre ambalaj, că are câteva mici minusuri din punctul meu de vedere. În primul rând, se află în recipient de sticlă. Când am fost în magazin și-o tipă de acolo încerca să afle ce nuanță am nevoie, am reușit și-am dat pe jos un tester nou-nouț și…l-am spart! M-am simțit ca un cur, dar fetele au fost destul de drăguțe și nu mi-au scos ochii sau ceva. Al doilea minus este că recipientul este prevăzut cu pompiță. De fiecare dată, dar DE FIECARE DATĂ, scot mult mai mult produs decât am nevoie la o aplicare. Este foarte greu de dozat, dacă nu chiar imposibil, pentru a scoate cantitatea exactă de care am nevoie. 

În altă ordine de idei, acest produs este heavy duty! Are consistență de gel mai gros și are cea mai mare acoperire întâlnită de mine la un produs de genul ăsta. Așa că dacă aveți cearcăne pronunțate sau imperfecțiuni încăpățânate, Pro Longwear Concealer este pentru voi! Veți fi uimite de puterea lui de acoperire și cred că poza de mai jos vorbește de la sine.

Al doilea aspect ar fi că este și foarte rezistent. Nu se mișcă din loc și rezistă ore întregi! Eu oricum îl fixez cu pudră. Deși este un produs destul de greoi, nu se strânge în riduri dacă este aplicat cu atenție și aici mă refer la cantitate. Dacă aplici o idee mai mult decât e cazul, creează un aspect încărcat. Cea mai bună metodă de aplicare pentru mine este cu burețelul Beauty Blender umed. Trebuie să fie umezit foarte bine, că dacă nu, produsul nu se întinde cum trebuie. Dacă e aplicat cu degetul, prin tapotare e adevărat că are o acoperire mult mai mare, dar eu prefer prima variantă. Când am început să-l folosesc, mă gândeam că nu mă voi bucura de el zilnic, ci doar la ocazii speciale, fiind un produs destul de greu de manevrat și greoi, așa cum am mai spus. Dar acum m-am obișnuit cu el și-l folosesc aproape zilnic.

Ceea ce mai vreau să precizez pe final este că este foarte foarte important să alegeți nuanța exactă pentru tenul vostru, pentru că având o acoperire atât de mare, iese în evidență. Eu am nuanța NC20 (subton galben), dar cred c-ar fi mers lejer si NW20 care are subton roz, pentru că eu am subton neutru.

Sper să vă fie de ajutor review-ul meu, în cazul în care vă gândiți să încercați acest produs!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top