X

inscrie-te la newsletter

L’Oreal True Match Super-Blendable Foundation

November 20, 2017 in beauty / makeup

L’Oreal True Match este cea mai recentă lansare în materie de fonduri de ten a brand-ului L’Oreal și înlocuiește vechiul fond de ten L’Oreal Accord Parfait. Acesta din urmă se numără printre fondurile mele de ten preferate (i-am făcut review), așa că am fost nerăbdătoare să încerc și noua formulă.

Noul L’Oreal True Match este disponibil în nouă nuanțe, destinate tuturor subtonurilor de piele: galben, roz și neutru. Nuanța care mi se potrivește în această perioadă a anului este 1,5N Lin/Linen, care este și cea mai deschisă din toată gama. 

L'Oreal True Match

L'Oreal True Match

L'Oreal True Match

L'Oreal True Match

L'Oreal True Match

Consistența fondului de ten este foarte lichidă, treabă care mie-mi place tare mult, așa cum am mai spus și cu alte ocazii. Îl face ușor de aplicat și nu se simte deloc pe piele. Pentru aplicare, prefer să folosesc un burețel (acum folosesc unul de la NYX), pentru că lasă cel mai frumos finish.

La fel ca în cazul multor fonduri de ten, acoperirea lui L’Oreal True Match depinde de cantitatea aplicată. Eu folosesc o pompiță pentru toată fața și întins spre gât și este suficient pentru nevoile mele, având o acoperire medie. Pentru o acoperire ceva mai mare, poate fi aplicat în mai multe straturi, însă, în cazul meu, am observat că dacă fac asta, după câteva ore se strânge pe aripile nasului. Dar, țin să precizez că asta mi se întâmplă cu majoritatea fondurilor de ten.

L'Oreal True Match

L’Oreal True Match are un finish satinat, luminos, care pentru mine în perioada asta a anului este ideal! În sezonul rece, fug de fondurile de ten mate (excepție făcând L’Oreal Infallible Mattedesigur), pentru că tenul devine ceva mai tern și uscat și am nevoie de un produs care să-i ofere strălucire. Așadar, pentru un ten uscat, normal și chiar mixt, mi se pare o alegere foarte bună. Însă, pentru un ten gras, s-ar putea să fie prea lucios.

Pentru un fond de ten atât de light, care nu se simte deloc pe piele, mă așteptam să nu exceleze la capitolul rezistență. Însă, am fost plăcut surprinsă să constat că pe tenul meu, L’Oreal True Match rezistă toată ziua. Și nici nu-l fixez cu pudră în fiecare zi, iar când o fac, aplic doar în zona T.

L'Oreal True Match

Ca și concluzie, L’Oreal True Match își va face cu siguranță apariția în preferatele lunii Noiembrie, pentru că I love it! Dacă vreți să vedeți cum l-am aplicat și cum arată înainte și după, l-am folosit recent într-un clip pe YouTube

Share This Post

You Might Also Like

Back to top