X

inscrie-te la newsletter

L’Oreal Paris Merry Metals

January 18, 2018 in beauty / makeup / noutati

La finalul lui 2017, a fost lansată colecția L’Oreal Paris Merry Metals, pe care v-am și arătat-o pe Instagram stories la vremea respectivă. Pentru că abia ajunseseră la mine, nu apucasem să încerc deloc produsele, dar de atunci le-am tot folosit și sunt pregătită să vă spun părerea mea despre ele.

O să încep cu produsul meu preferat din toată colecția, Glow Drops Highlighting Fluid, care este un iluminator lichid. Cred că deja știți cât de mult îmi plac iluminatoarele de tip cremă sau lichide, pentru că arată mult mai natural pe ten decât cele pudră. Arată ca și cum ar face parte din piele și nu ca și cum ar fi fost aplicate deasupra.

L'Oreal Merry Metals Glow Drops Highlighting Fluid

Ambalajul este prevăzut cu o pipetă, ceea ce ușurează dozarea lui. Plus că este și igienic. Consistența este lichidă, dar odată ce produsul este aplicat pe piele, devine ușor pudrată. Însă, finish-ul arată la fel ca cel al unui iluminator lichid. Intensitatea diferă în funcție de cantitatea aplicată, însă nu pare niciodată că e prea mult. Nuanța este deschisă, ceea ce îl face perfect și pentru un ten foarte alb ca al meu. Plus că strălucirea pe care o oferă pielii este absolut indredibilă! Am fost la un pas să includ acest produs în preferatele anului 2017, atât de mult îmi place.

Se spune despre Glow Drops Highlighting Fluid că seamănă foarte bine cu renumitul iluminator de la Cover FX, care este mult mai scump și mai greu de găsit în România. Prețul celui de la L’Oreal diferă în funcție de magazin, dar momentan îl găsiți redus pe elefant.ro, la prețul de 58,99 lei.

L'Oreal Merry Metals Glow Drops Highlighting Fluid

L'Oreal Merry Metals Glow Drops Highlighting Fluid

Tot din colecția L’Oreal Merry Metals, face parte și paleta Glow Kit, ce conține cinci iluminatoare pudră: Incandescent, Cheek on You, Make Me Flush, Metallicious și Pearlista. Datorită nuanțelor variate, paleta se potrivește atât unui ten foarte deschis, cât și unuia ceva mai închis. Culorile ceva mai închise pot fi folosite ca blush-uri în cazul unui ten deschis sau chiar ca farduri de pleoape.

L'Oreal Merry Metals Glow Kit

Iluminatoarele sunt destul de pigmentate, iar preferatul meu este Metallicious (al doilea din stânga), care mi se pare că seamănă foarte bine cu The Balm Mary Lou Manizer, doar că nu la fel de intens. Depinde foarte mult de pensula cu care este aplicat. Mie-mi place să folosesc una duo-fiber, pentru că depozitează ceva mai puțin produs și am un control mai mare asupra cantității aplicate. Paleta stă foarte bine și la rezistență și nu are un aspect prăfos, ci unul destul de natural. Nu la fel de natural însă ca un iluminator lichid 😀

L'Oreal Merry Metals Glow Kit

L’Oreal Merry Metals cuprinde și trei farduri de pleoape lichide metalice, Eye Paint: Rude Boy, Diamonds și Man Down. Eu o am pe prima dintre ele, care este o nuanță de auriu puternic pigmentată. În funcție de intensitatea dorită, poate fi aplicat fie cu degetul, fie cu pensula. Rezistă bine pe tot parcursul zilei, chiar dacă nu-l fixez cu un fard pudră. Dar, nu sar niciodată peste primer! Fardurile sunt în magazinele Cora, Carrefour, Auchan și DM (ca de altfel toată colecția Merry Metals), dar pot fi cumpărate și online de pe eMag, unde se află momentan la reducere.

L'Oreal Merry Metals Eye Paint

L'Oreal Merry Metals Eye Paint

Și închei cu rujurile lichide metalice L’Oreal Merry Metals Lip Paint, disponibile în trei nuanțe: Pixie, Lolita și Cute But Psycho. Pe mine nu m-a prins încă trendul buzelor metalice, încă sunt fidelă rujurilor mate. Așa că nu am folosit decât ultima nuanță (cea roșie), o singură dată. Se aplică uniform, însă dacă buzele sunt uscate, scoate în evidență porțiunile care se descuamează.

L'Oreal Merry Metals Lip Paint

L'Oreal Merry Metals Lip Paint

L’Oreal Merry Metals este colecție ediție limitată, dar ținând cont că nu a fost lansată pe piața din România de prea mult timp, sigur mai găsiți produsele prin magazine.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top