X

inscrie-te la newsletter

L’OREAL L’Ombre Pure

November 21, 2014 in beauty / makeup

Vă povesteam pe la mijlocul verii că L’OREAL a lansat o nouă gamă de farduri de pleoape: L’Ombre Pure. Noutatea acestor produse constă în faptul că ele conțin 60% pigmenți și 40% gel, fiind primele farduri de pleoape cu tehnologie de tip gel. Prezente pe piața din România în patru familii de culori – matte, nude, smoky și pop – LOmbre Pure promit culori mai intense cu 30% comparativ cu cele care conțin doar pudră. Am și eu două dintre cele 12 nuanțe disponibile în România: Little Beige Dress (Nude) și Escape in Bordeaux (smoky).DSC_1047

Pigmentare: stau foarte bine la acest capitol. Eu prefer să le aplic fie cu degetul, fie cu o pensulă plată și densă, pentru un efect intens. Dacă vreau un efect ceva mai delicat, le aplic cu o pensulă mai stufoasă.

Textură: datorită faptului că au în componența lor gel, sunt cremoase, satinate și deloc prăfoase. De asemenea,se aplică ușor și uniform.

Rezistență: pentru că sunt foarte pigmentate, și rezistența lor este pe măsură.DSC_1028 DSC_1032 DSC_1038 DSC_1042Sunt mulțumită de aceste două farduri, preferatul meu fiind Escape in Bordeaux, care mi se pare o nuanță unică și care se potrivește perfect culorii ochilor mei. Le folosesc fie separat, fie combinate: Little Beige Dress pe toată pleoapa superioară și Escape in Bordeaux în colțul extern și întins în pliul pleoapei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top