X

inscrie-te la newsletter

L’Oreal La Palette Nude Rose

June 27, 2016 in beauty / makeup

Așa cum vă anunțam chiar în prima zi a acestei luni, o nouă trusă de farduri de pleoape a fost lansată pe piața din România:  L’Oreal La Palette Nude Rose. Vă anunț încă de la început că în această perioadă este redusă 25% pe eMAG, unde de asemenea puteți s-o găsiți și pe cea Beige. Ambele sunt la prețul de 67,49 lei, fiecare.

Trusa conține zece farduri în nuanțe neutre majoritatea dintre ele, patru mate și șase sidefate. L’Oreal La Palette Nude Rose are tot ce ai nevoie, de la un fard iluminator genial, nuanțe perfecte pentru blending si nuanțe ceva mai închise pentru conturare. Iar faptul că are un ambalaj compact și micuț (este destul de îngustă), o face perfectă pentru călătorii.

Bineînțeles că de când o am, am folosit-o în disperare cum obișnuiesc cu toate paletele nou lansate. Cu excepția unei singure nuanțe de gri (nu folosesc niciodată farduri gri), absolut toate nuanțele sunt pe gustul meu. Cel puțin cea piersicie (05 în foto)…sunt obsedată de ea. Este o nuanță foarte deosebită, pe care eu nu am mai întâlnit-o până acum. Cred că și fardului gri aș putea să-i găsesc o întrebuințare, folosit umed în loc de tuș, cu atât mai mult cu cât este mat.

L'Oreal La Palette Nude Rose

Poate știți că trusele L’Oreal La Palette Nude au fost lansate pe piața internațională de ceva vreme, poate chiar un an de zile. De atunci, am văzut-o într-o grămadă de tutoriale, am citit o mulțime de review-uri și părerile sunt împărțite. Citisem la un moment dat că nu este suficient de pigmentată. Ceea ce pot să vă spun eu din experiența mea este că într-adevăr, la început, fardurile nu sunt puternic pigmentate. Dar pe măsură ce le-am folosit și s-au dus primele straturi de deasupra, au devenit din ce în ce mai pigmentate.

L'Oreal La Palette Nude Rose

L'Oreal La Palette Nude Rose

Din punctul meu de vedere, are o calitate foarte bună mai ales pentru o paletă mass-market și o găsesc ideală mai ales pentru începătoare și pentru doamnele care preferă un machiaj mai neutru sau natural.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top