X

inscrie-te la newsletter

L’OREAL False Lash Wings Mascara

February 17, 2013 in beauty / makeup


Dacă tot v-am vorbit în ultima postare despre rimelurile pe care mi-aș dori să le încerc la un moment dat, astăzi o să vă arăt rimelul pe care l-am folosit în ultima perioadă.
Este cel mai recent rimel scos pe piață de către L’Oreal Paris România, False Lash Wings. 
Ceea ce deosebește acest rimel de tot ceea ce-am văzut că există pe piață la ora actuală este periuța. Aceasta este din cauciuc și pe una din părți forma perilor este concepută în așa fel încât aduce cu aripile unui fluture, așa cum o să vedeți și din poza de mai jos.

Nu știu dacă am surprins foarte bine în poză, însă cred că trebuie să mergeți în magazine să vedeți acest produs ca să înțelegeți exact conceptul. Ideea este că acești peri mai altfel ajută la separarea perfectă a genelor și, ceea ce-am observat în cazul meu, acest rimel poate fi foarte ușor folosit pe genele de jos. Asta mai ales dacă aveți aceeași problemă ca mine – îmi este aproape imposibil să-mi rimelez genele de jos cu orice fel de periuță, întrucât acestea sunt foarte rare, iar la ochiul stâng au crescut haotic, cu spații între ele. Ca să nu mai spun că este printre singurele rimeluri folosite de mine cu care nu mă mânjesc absolut deloc atunci când îl aplic și nu am nevoie să retușez după.

În afară de faptul că separă foarte bine genele, acest rimel oferă volum și în același timp lungește genele. În cazul meu, pentru un machiaj de zi cu zi, un strat este suficient. Dacă-mi doresc însă un look ceva mai dramatic, îl aplic în două straturi sau îl combin cu un alt rimel, tot de la L’Oreal – o să vă vorbesc despre el cu altă ocazie.

Mai jos câteva poze cu el aplicat, atât într-un strat, cât și cu două. Vă rog să aveți în vedere că genele de la ochiul drept așa sunt ele, încălecate, unele mai scurte și unele mult prea lungi față de restul. Probabil că oricum veți observa diferența între genele de la ochiul drept și cele de la stângul.

 
 
 

Pe scurt, sunt foarte încântată de acest rimel și vă recomand să-l încercați și voi. De cele mai multe ori, pozele pentru review-urile la rimeluri nu sunt chiar conforme cu realitatea, așa că trebuie să vedeți cu ochii voștri despre ce e vorba și nu cred c-o să vă pară rău dacă-i acordațo o șansă acestui produs. De altfel, eu niciodata n-am dat greș cu rimelurile de la L’Oreal.
L-a mai încercat cineva? 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top