X

inscrie-te la newsletter

L’Oreal Extatic Paradise Mascara

December 7, 2017 in beauty / makeup / noutati

L’Oreal Extatic Paradise Mascara este cea mai recentă lansare a brandului L’Oreal, un produs ce a făcut furori pe piețele din afară, încă de acum câteva luni de când a avut loc lansarea internațională. Comparat adesea cu Better Than Sex de la Too Faced, celebru printre iubitoarele de makeup din toată lumea, L’Oreal Extatic Paradise Mascara promite atât volum, cât și alungire, însă la un preț ceva mai accesibil. În afară de asta, este îmbogățit cu ulei de ricin, cunoscut pentru că ajută la creșterea și întărirea genelor.

Genele mele nu se află în cea mai bună perioadă a lor: unele sunt prea scurte, altele prea lungi, am porțiuni unde nu sunt deloc, stau încălecate între ele…jale! Așa că o mascara bună este esențială pentru mine în acest moment, până își revin. Cu atât mai mult cu cât nici măcar preferatele mele parcă nu mai fac față.

Periuța rimelului este groasă, cu fire dese și are formă de clepsidră. De obicei, rimelurile care au periuța ceva mai groasă au tendința să ofere mai mult volum genelor decât cele subțiri. L’Oreal Extatic Paradise Mascara nu face excepție.

L'Oreal Extatic Paradise Mascara

Eu nu m-am împăcat niciodată cu rimelurile prea lichide și, de obicei, prefer să le deschid și să le las o perioadă până se mai întăresc. În cazul L’Oreal Extatic Paradise Mascara nu a trebuit să fac asta, consistența lui fiind undeva la mijloc: nici prea lichid, nici prea gros de să mă chinui cu aplicarea lui. Și tocmai datorită acestui aspect, face ca genele să pară mai groase și mai lungi decât sunt în realitate. Însă, dacă aplic prea mult produs, are tendința să le lipească între ele. Așa că pentru mine, două straturi sunt suficiente.

L'Oreal Extatic Paradise Mascara

L'Oreal Extatic Paradise Mascara

După cum puteți vedea din fotografiile de mai sus, nu am aplicat mascara și pe genele de jos. În cazul meu, e mai dificilă situația pentru că sunt foarte rare și doar un rimel cu periuța foarte subțire (ca cel de la Yves Rocher de care v-am tot vorbit) poate face față fără să mă murdăresc până la gură. Cu L’Oreal Extatic Paradise Mascara clar nu mă descurc.

L’Oreal Extatic Paradise Mascara este disponibil în Cora, Auchan și DM, iar prețul este de aproximativ 60 de lei în funcție de magazin.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top