X

inscrie-te la newsletter

L’Oreal Color Riche Shine – 7 rujuri lucioase

June 7, 2018 in beauty / makeup

2018 este pentru mine anul renașterii rujului lucios. Îmi plac în continuare cele mate, însă, sunt deja mai bine de trei luni de când rar mi se întâmplă să folosesc. Poate am fost influențată de tendințele în makeup de anul ăsta, cert este că prefer din nou buzele lucioase. Gama mea preferată este L’Oreal Color Riche Shine, ce cuprinde șapte nuanțe, de la nude până la roșu puternic.

L'Oreal Color Riche Shine

Mi se par mult mai confortabile de purtat datorită texturii cremoase și nu trebuie atenție sporită la aplicare ca în cazul rujurilor mate. Nu sunt foarte rezistente, dar pe măsură ce se estompează, pătează buzele și rămâne o nuanță drăguță. Un alt mare plus este că poate fi reaplicat pe parcursul zilei ori de câte ori e nevoie și aspectul rămâne la fel de plăcut. Cred că deja știți că despre majoritatea rujurilor mate nu putem spune același lucru.

L'Oreal Color Riche Shine

L'Oreal Color Riche Shine

L'Oreal Color Riche Shine

L'Oreal Color Riche Shine

L'Oreal Color Riche Shine

Nuanța mea preferată din toată gama este Pursue Pretty, care nu-mi lipsește din geantă. Prețul unui ruj L’Oreal Color Riche Shine este de aproximativ 50 de lei și, în acest moment, se află la reduceri pe emag.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top