X

inscrie-te la newsletter

L’Oreal Accord Parfait Genius

December 7, 2016 in beauty / makeup

Mă bucur să vă spun că am mai găsit un fond de ten care-mi place: L’Oreal Accord Parfait Genius. Este fondul de ten pe care l-am folosit cel mai mult în luna noiembrie, așa că m-am gândit să vi-l aduc și vouă în atenție, mai ales că este un produs destul de accesibil ca preț.

L’Oreal Accord Parfait Genius este un fond de ten compact, care-l face super practic pentru purtat în poșetă pentru mici retușuri pe parcursul zilei. Cu atât mai mult cu cât are și aplicator și oglindă destul de mare. De asemenea, este un produs de tip 4 în 1, adică încorporează primer, fond de ten, corector și pudră. Este disponibil în șase nuanțe: Lin/Linen, Vanilla Rose, Beige Dore, Beige Rose, Beige și Sable/Sand. Eu am nuanța Beige Dore și, deși este un pic mai închis decât tenul meu, se întinde atât de bine că este insesizabil.

L'Oreal Accord Parfait Genius

Așa cum spuneam și la începutul postării, L’Oreal Accord Parfait Genius este un fond de ten compact și are consistență cremoasă. Pentru aplicare, de cele mai multe ori folosesc burețelul Beauty Blender. Însă, și aplicatorul cu care vine fondul de ten este destul de bun. Dacă aveți tenul uscat, așa cum îl am și eu, este indicat să fie foarte bine hidratat înainte de aplicarea fondului de ten, pentru că are tendința să se agațe de porțiunile uscate și să le scoată în evidență mai mult decât e cazul.

Pe tenul meu, textura lui L’Oreal Accord Parfait Genius este semi-mată. După câteva ore însă, începe să lucească foarte puțin pe frunte. Pentru mine asta e un plus, pentru că nu pot spune că mă înnebunesc după un aspect foarte mat, mai ales acum iarna.

L'Oreal Accord Parfait Genius

L’Oreal Accord Parfait Genius are acoperire medie spre mare, cu posibilitatea de a fi aplicat în mai multe straturi, pentru o putere mai mare de acoperire. Eu am tendința să insist pe zonele mele problematice, unde am câteva pete solare, și le acoperă destul de bine.

L’Oreal Accord Parfait Genius stă destul de bine și la capitolul rezistență. Cred că asta se datorează și faptului că are în componență ceva mai multă pudră decât un fond de ten lichid. Și legat de acest aspect, chiar dacă este un fond de ten compact, nu încarcă deloc tenul dacă este aplicat cu un burețel umed.

L'Oreal Accord Parfait Genius

Așadar un fond de ten cu care mă împac bine și pe care o să-l folosesc în continuare. Deși, acum folosesc un alt fond de ten de la L’Oreal care-mi place, despre care o să vă povestesc curând.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top