X

inscrie-te la newsletter

Living Proof Perfect Hair Day

January 25, 2016 in beauty / cosmetice

Living Proof este un brand de produse cosmetice destinate îngrijirii părului și este creat, printre alții, și de Jennifer Aniston. Produsele Living Proof se găsesc acum și în România, la magazinul Debenhams. Deocamdată, gama disponibilă pe piața din România este destul restrânsă, dar să sperăm că se va extinde în timp. Brandul este cunoscut mai ales datorită atenției pe care o acordă ingredientelor.

Primul produs pe care l-am folosit este totodată unul dintre cele mai bine vândute produse ale brandului – Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment. Ce este mai exact acesta? Un tratament de styling ce nu conține ulei și silicon, ce promite volum, netezire și totodată hidratare. Produsul are consistența unei creme hidratante de față și, cu toate astea, nu este absolut deloc gras. Dacă sunteți cititoare mai vechi ale blogului, am povestit la un moment dat despre o cremă hidratantă pentru păr de la Phyto de care eram foarte încântată. Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment seamănă ca și consistență, dar face mai mult decât să hidrateze părul. În afară de asta, neavând ulei în el, poate fi aplicat și pe scalp, nu doar pe lungimea părului.

Așadar, Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment promite o grămadă de benficii, cam majoritatea, de fapt. Face ceva din toate acestea? Din punctul meu de vedere, este un produs foarte bun care-și merită pe deplin laudele. Eu îl folosesc la fiecare spălare, pe părul umed, înainte de a-l usca cu uscătorul de păr. Cantitatea pe care o aplic este cam de mărimea unei monede de 50 de bani, pe care o întind pe toată lungimea părului și apoi spre rădăcină. Recomandarea este ca părul să nu fie lăsat să se usuce în voie, ce e nevoie să fie uscat cu uscătorul de păr. Probabil are în componență ingrediente care se activează în contact cu căldura.

Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment

Îmi place mult cum se comportă părul după ce folosesc acest produs. Eu am firul de păr destul de subțire, dar odată ce-am folosit Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment, acesta pare mai gros și mai sănătos. De asemenea, îl netezește și-l face să fie foarte moale, oferindu-i în același timp volum. Să nu vă așteptați însă la un volum excepțional ca atunci când tapezi parul, că nu e cazul. Ceea ce-am mai observat de când folosesc acest produs este că părul se descurcă mult mai ușor. Deci eu făceam niște cuiburi de toată frumusețea la ceafă de-mi venea sa bag direct foarfeca-n el. Acum nu mai am problema asta. Și bonus: protecție termică!

Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment costă 83 de lei și poate fi cumpărat de la Debehams. Sunt mai mult decât mulțumită de acest produs. Mai sunt în teste cu un altul de la Living Proof, care nu prea m-a convins. Dar o să revin cu review și pentru acela.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top