X

inscrie-te la newsletter

leapsa!

September 29, 2011 in random

am o noua leapsa, preluata de la Anda, o leapsa care mi-a placut foarte mult. de fapt, mie toate-mi plac foarte mult :))

1. Sa incepem cu ceva simplu: revista preferata. Argumentati.

nu prea mai citesc revista in print de cativa ani. la birou ne vin cam toate revistele de glossy, le mai rasfoiesc asa din cand in cand insa nu pot sa spun ca-mi atrage atentia vreuna. citesc insa reviste on-line. preferatele sunt https://www.glamourmagazine.co.uk/ si https://www.vogue.com/.

2. Culoarea preferata

leapsa

 ALB ALB si iar ALB! 

3. Serialul preferat

leapsa

e singurul serial pe care-am reusit sa-l vad cap coada. desi la inceput am opus rezistenta pentru ca nu suport serialele, la insistentele prietenelor mele cum c-ar fi extraordinar, m-am uitat la el. si nu-mi pare rau! 

in timp mi-au mai placut cateva, dar n-am reusit sa vad niciunul pana la capat. oare telenovele se pun? =))

4. Emisiunea preferata

leapsa

5. Cartea preferata: 

leapsa

cartea asta asa-mi da o stare de bine si de visare si ma face sa ma simt de parc-au disparut toate grijile din lume 🙂 

6. Cantecul preferat

7. Filmul preferat

leapsa

leapsa

nu m-am putut hotari care dintre cele doua imi place mai mult 🙂

8. Blogul preferat

leapsa

iubesc tot ce face femeia asta! o profesionista in adevaratul sens al cuvantului

9. Cantaretul preferat

leapsa

10. Tara preferata

leapsa

tara preferata este…hmm…BERLIN! da, stiu ca nu e o tara, dar nu pot da un nume de tara pentru ca n-am vazut decat anumite orase din anumite tari si asa sa ma iau dupa poze…frumoasa e si Romania, da’ mai bine nu. berlin este orasul care mi-a placut cel mai mult din toate punctele de vedere, este orasul unde mi-ar placea sa locuiesc si poate, cine stie, candva…ah si la berlin am tras una dintre cele mai tari betii din viata mea 😀

si pentru ca sunt o buna si-o deosebita, dau aceasta leapsa mai departe urmatoarelor printese: Alex (poate cu ocazia asta mai scrii si tu ceva pe blogul ala 😐 ), Andreea, Deia, Lauren, Adina, Simona si Alex. si evident cine mai vrea 🙂 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top