X

inscrie-te la newsletter

Lansare Paula’s Choice – RESIST ANTI-AGING BRIGHTENING ESSENCE

November 25, 2016 in beauty / noutati

Paula’s Choice este unul dintre brandurile mele preferate de produse pentru îngrijirea tenului și de fiecare dată când lansează un nou produs mă super-entuziasmez, pentru că nu am absolut niciun dubiu că produsul respectiv va fi de nota 10, așa cum sunt majoritatea. Iar cea mai recentă lansare mă entuziasmează cu atât mai mult cu cât este vorba despre un tratament ce ajută și la estomparea petelor, principala problemă cu care se confruntă tenul meu.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Brightening Essence este un tratament fluid, cu efect revitalizant asupra tenului obosit, cu aspect cenușiu. Ingredientele cele mai de seamă pe care le conține sunt arbutin, vitamina C, niacinamide, acid hialuronic și peptide, ce conferă luminozitate tenului, ameliorează petele, liniile fine și ridurile.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Brightening Essence

Resist Brightening Essence este ideal pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul tern, lipsit de luminozitate și tenul ce prezintă culoare neuniformă. De asemenea, nu conține parfum sau coloranți. Produsul poate fi cumpărat din magazinul online Paula’s Choice și este disponibil atât în varianta full size – 214 lei pentru 30 mililitri, cât și mostră – 4 lei/pliculeț.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top