X

inscrie-te la newsletter

Lancome Grandiose Mascara

March 13, 2017 in beauty / makeup

A fost o vreme acum mulți ani, când rimelurile Lancome erau favoritele mele absolute. Nu găseam nimic pe piață care să-mi placă la fel de mult. Erau și sunt scumpe, însă mă ținea unul o grămadă de timp, pentru că nu aveam obiceiul să le schimb o dată la trei luni așa cum e regula. Însă, între timp, brandurile mass-market au început să scoată pe bandă rulantă rimeluri bune, așa că m-am reorientat și eu și am rărit-o cu cele high-end.

Pentru că am o colecție destul de frumușică de rimeluri, fiind produsul meu preferat de machiaj (alături de fondurile de ten), am multe rezerve pe care fie nu am apucat să le desfac, fie le-am folosit de câteva ori și nu mi-au plăcut. Așa s-a întâmplat și cu Lancome Grandiose, care era la mine în colecție de o grămadă de timp. Îl folosisem de câteva ori, nu mi-a plăcut și am uitat de el. Asta până acum vreo două săptămâni. M-am gândit să-l mai încerc o dată și dacă tot nu-mi place, să-l dau la vreo prietenă să nu se irosească.

Lancome Grandiose este o mascara ce a făcut valuri atunci când a fost lansată. Asta datorită formei periuței, care, după cum puteți vedea din fotografii,  este ușor curbată (gât de lebădă). O noutate pe piața produselor de machiaj, a trezit interesul multora. Din câte am citit, forma periuței a fost gândită pentru a facilita aplicarea produsului din toate unghiurile.

Lancome GrandioseDupă toate lunile cât a stat neatins, rimelul meu și-a schimbat consistența. Dacă la început mi se părea prea apos și nu simțeam că-mi îmbracă genele în suficient produs, acum, probabil pentru că fusese deschis de ceva vreme, s-a mai îngroșat și are consistența pe care mi-o doream. Îmi place mult cum îmi îmbracă și separă genele! Nu pot să spun că este wow la capitolul volum și alungire, dar este suficient de bun încât să obțin un rezultat care-mi place. Iar testul suprem este atunci când folosesc tuș. Pentru mine, dacă-mi văd genele dincolo de linia de tuș, înseamnă că e un rimel bun.

Lancome Grandiose

Lancome Grandiose

Un alt aspect care-mi place la Lancome Grandiose și pe care e musai să-l menționez este faptul că ajută la curbarea genelor și le menține ondulate câteva ore bune. Eu oricum folosesc un cleștișor pentru ondularea genelor, însă cu toate astea, cu majoritatea rimelurilor, la scurt timp, genele își pierd din curbare. Nu este cazul cu Lancome Grandiose și asta este un aspect important pentru mine.

Lancome Grandiose

Dacă vreți să-l vedeți în acțiune, l-am folosit în cel mai recent clip al meu. Să vedeți exact cum îl aplic. Îmi place mult de tot acest rimel, mai ales pe partea de volum și curbare, și mă bucur că mai am unul nou neînceput, deși cred că e Grandiose Extreme, noua variantă. Așa că o să-l deschid și pe ăla, să se facă numai bun până-l termin pe ăsta. L-ați încercat?

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top