X

inscrie-te la newsletter

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

January 10, 2017 in beauty / cosmetice

De mai bine de o lună, am introdus în rutina mea câteva produse Kiehl’s de care sunt foarte mulțumită, Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate fiind cel care-mi și place cel mai mult. Este unul dintre cele mai bine vândute produse Kiehl’s și recunosc că l-am evitat destul de mult timp întrucât părerile în ceea ce privește acest produs sunt destul de împărțite.

Inițial citisem pe Beautypedia, site-ul de unde mă inspir când vine vorba de produse de îngrijire, că are în componență câteva ingrediente problematice, cu potențial iritant, cum ar fi uleiul de lavandă, cel de rozmarin și cel de coriandru. De obicei, evit tot ceea ce nu este recomandat de acest site, însă de data asta am făcut o excepție și asta datorită părerilor mai mult decât pozitive pe care le-am tot auzit despre acest produs.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Eu am varianta mini, de 15 mililitri, și acum regret că nu o am pe cea full size, pentru că îmi place maxim acest produs! Vine ambalat într-o sticluță din sticlă, prevăzută cu o pipetă. Nu știu de ce, dar îmi plac la nebunie produsele care au pipetă, fie că sunt pentru îngrijirea tenului sau fonduri de ten. Consistența produsului este de ulei mai degrabă lichid, decât vâscos.

Așa cum spuneam la început, folosesc Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate de pe la jumătatea lunii noiembrie. Îl aplic seara, de cele mai multe ori singur sau peste un tratament cu acid lactic. Deși este practic un ulei, iar uleiurile au tendința să lase peliculă la suprafața pielii și să se absoabă ceva mai greu, Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate este suficient de light și intră destul de bine în piele. Lasă și acesta o peliculă uleioasă la început, dar dispare după câteva minute. Eu aplic vreo 3-4 picături și, cu ajutorul degetelor, îl tapotez pe toată fața.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Încă de la prima folosire, mi-a plăcut foarte mult cum m-am trezit dimineața cu tenul: foarte hidratat, luminos și incredibil de fin. Iar asta a fost pentru mine un motiv suficient de bun încât să continui să-l folosesc. Recunosc că m-am temut ca după mai multe utilizări să nu se mai comporte la fel, însă de fiecare dată când îl folosesc, rezultatele sunt aceleași.

Știți că m-am plâns pe YouTube că tenul meu s-a confruntat cu o deshidratare majoră de când a venit frigul. Era atât de uscat, încât avem porțiuni mari de piele care efectiv mi se descuama în cel mai urât mod posibil. Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate este unul dintre produsele care m-au ajutat să scap de acea uscăciune teribilă, iar acum tenul meu este normal din nou.

Deși foloseam și înainte produse menite să-mi ajute tenul să revină la normal, de când am introdus Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate în rutina mea de îngrijire, s-a văzut clar diferența. L-am avut cu mine în cele patru zile cât am fost plecată în vacanță la Sibiu. A fost un ger năpraznic și am stat mai tot timpul afară, așa că mă așteptam ca pielea mea s-o ia razna din nou. Însă nu a fost cazul, iar Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate și crema cu SPF au fost singurele produse pentru ten pe care le-am avut cu mine și a fost suficient.

Dacă nu sunteți decise să investiți în Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate (este pe undeva pe la 180 de lei), cereți mostre în magazinele Kiehl’s, pentru că acest brand are o politică foarte mișto din acest punct de vedere. De asemenea, dacă vă sperie prețul, aveți în vedere și că veți avea nevoie doar de două-trei picături la fiecare utilizare. Eu am consumat doar un sfert din mini-sticluța mea și-l folosesc, așa cum am spus, de mai bine de o lună.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top