X

inscrie-te la newsletter

Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydrating Mask

June 13, 2017 in beauty / cosmetice

Kiehl’s a lansat recent o mască de față cu extract de gălbenele și aloe vera: Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydrating Mask și a ajuns și la mine varianta mini de 28 ml. Vreun an și ceva de zile, am renunțat aproape complet la măștile de față, asta după o perioadă de câțiva ani în care foloseam cu regularitate de câteva ori pe săptămână. Și acum iar m-a apucat nebunia și iar le colecționez. Mă gândesc inclusiv să fac un clip în care să vă vorbesc despre măștile de față pe care le folosesc în prezent.

Momentul preferat pentru aplicarea măștilor de față este atunci când fac baie. Este un moment foarte relaxant pentru mine, îmi fac manichiura în cadă, stau pe Instagram, fie citesc o carte…și de fiecare dată, îmi aplic o mască pe ten. Asta în cazul măștilor care necesită un timp ceva mai îndelungat să acționeze. În cazul Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydrating Mask timpul de acționare este unul scurt, de 5-10 minute, așa că-mi place s-o aplic când fac duș. Îmi place atât de mult, că o folosesc aproape în fiecare seară.

Kiehl's Calendula & Aloe Soothing Hydrating Mask 

În afară de faptul că are în componență extract de gălbenele și de aloe, conține și ulei de ricin. Acest ulei are o grămadă de beneficii pentru ten: hidratează pielea, o netezește, ajută și în cazul petelor pigmentare și a cicatricilor post-acneice. Și astea sunt doar o parte dintre ele.

Masca are o consistență de gel și mă duce cu gândul la gem. Sună ciudat, dar nu doar consistența ei este asemănătoare, ci și culoarea și mirosul. Eu o aplic pe tenul curat într-un strat destul de subțire, iar după ce și-a făcut treaba, o șterg cu un prosopel umed și apoi clătesc fața și continui cu rutina mea de îngrijire a tenului. Îmi place mult cum îmi lasă tenul de fiecare dată când o folosesc. Îl simt hidratat și cumva proaspăt. În afară de asta, are și un efect răcoritor, așadar numai bună de folosit când fac duș și mă iau toate căldurile, haha.

Kiehl's Calendula & Aloe Soothing Hydrating Mask 

Deși borcănelul pe care-l am eu conține o cantitate destul de mică de produs, ținând cont că am folosit-o aproape în fiecare seară de aproape două săptămâni, abia se vede că am consumat din ea. Cred că asta se datorează tocmai texturii de gel pe care o are și care o face să se întindă foarte ușor.

Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydrating Mask este disponibilă în magazinele Kiehl’s, în două variante de gramaj: 28ml – 79 de lei și 100ml – 202 lei. 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top