X

inscrie-te la newsletter

Keune Sun Sublime – protecția părului împotriva razelor solare

August 6, 2015 in beauty / noutati

Deși protecția tenului împotriva efectelor nocive ale razelor solare este un aspect foarte important pentru mine și nu-mi lipsește o cremă cu FPS din rutina zilnică, nu mi-am pus niciodată problema că și părul are nevoie de protecție. Nu știu dacă așa se întâmplă și în cazul vostru, dar în cazul meu, în nicio perioadă a anului părul nu are de suferit mai mult, decât vara. Se usucă foarte tare și, imediat ce vara s-a terminat, îmi tund o bună parte din el, tocmai pentru scăpa de părțile deteriorate.

Keune s-a gândit la asta și a lansat o gamă special creată pentru protecția părului împotriva razelor solare: Sun Sublime. Gama conține cinci produse:

Sun Sublime Shampoo (preț 49,41 lei) – șampon îmbogățit cu minerale esențiale, provitamina B5 și complexul Anti-Chlorine, ce protejează părul împotriva efectelor nocive ale clorului din apa de piscină

keune sun sublime shampoo

Sun Sublime Conditioner (preț 55,71 lei) – balsam ce conține minerale esentiale și unt de shea

Keune Sun Sublime Conditioner

Sun Sublime Treatment (preț 89,73 lei) – tratament intens post expunere la soare, cu proteine din grâu și vitamina E

Keune Sun Sublime Treatment

Sun Sublime Oil (preț 67,41 lei) – ulei protector anti UV pentru păr și corp, SPF 8

Keune Sun Sublime Oil

 

Sun Sublime Serum (preț 113,31 lei)gloss fluid pentru protecție împotriva razelor solare, îmbogățit cu vitamina E, ce ajută la menținerea culorii intense și strălucitoare

Keune Sun Sublime Serum

Eu momentan folosesc două produse de la Keune: un șampon și un balsam leave-in cu protecție termică, despre care voi scrie pe blog în curând. Voi ați încercat produse Keune? Cum vi se par?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top