X

inscrie-te la newsletter

Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30

September 9, 2016 in beauty / cosmetice

Cu ocazia ultimei comenzi de pe Iherb, mi-am cumpărat și o cremă cu factor de protecție solară: Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30. Vine toamna, așa că voi renunța la SPF 50 până la primăvară și pentru că vreo doi ani am folosit aceeași cremă, am decis că a venit momentul să mai încerc și altceva. Site-ul Beautypedia a fost cel care m-a ajutat să iau decizia și să aleg Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30. O folosesc deja chiar din ziua în care am primit-o și sunt mulțumită de ea. Așa că m-am gândit să vă spun și vouă câteva vorbe despre această cremă.

În primul rând, dacă vă plac cremele fluide, aceasta nu este clar pentru voi: are o textură foarte groasă, aproape la fel de densă ca cea a unui unt de corp. Mi s-a părut ciudi la început, eu fiind mare iubitoare de texturi lejere, atunci când vine vorba de produsele pe care mi le aplic pe ten.

Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30

Crema trebuie masată foarte bine în piele, așa că dacă sunteți mereu pe fugă, din nou, nu e pentru voi. Fiind o cremă cu protecție minerală, în momentul aplicării pe ten, este albă. Dar dacă este întinsă bine, nu lasă peliculă (asta în cazul unui ten deschis la culoare, nu știu cum se comportă pe tenurile măslinii). De asemenea, insist din nou pe faza cu întinsul bine: lasă peliculă grasă, dacă nu este masată corespunzător.

În această perioadă, tenul meu este mixt, cu tendință de îngrășare a zonei T, așa că aveam nevoie de o cremă care să nu fie mai grasă decât e cazul. Și, deși imediat după aplicare, pare ca și cum ar fi destul de grasă, după ce o las câteva minute să intre în piele, dispare această problemă.

Îmi place și cum se așează majoritatea fondurilor de ten peste ea; doar la cele ceva mai dense, am observat că au tendința să se strângă pe parcursul zilei – între sprâncene și pe aripile nasului. De asemenea, deși am purtat-o sub machiaj chiar și-n zile foarte călduroase, nu mi-a sporit secreția de sebum și s-a comportat bine.

De cele mai multe ori, folosesc crema Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30 singură, direct pe tenul curat, însă uneori aplic sub ea un serum. Depinde cum îmi simt tenul în ziua respectivă. Din punct de vedere al ingredientelor, conține antioxidanți, ceea ce este un mare plus. Nu conține parfum, alcool și alte nebunii și are spectru larg de protecție. Deci, o bună alegere!

Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30 este disponibilă pe iherb, la prețul de 43,03 lei, pentru 113 grame de produs.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top